Associated Press Ένα δυνατό outsider περνάει στην αντεπίθεση για την διαδοχή του 007

Κανείς δεν το περίμενε να είναι αυτός ο επικρατέστερος νέος James Bond.

Καιρό τώρα αναρωτιόμαστε (και όχι μόνο εμείς, όλος ο κόσμος) ποιος θα είναι ο διάδοχος του πιο γνωστού πράκτορα όλων των εποχών. Μετά την αποχώρηση και την τελευταία ταινία του Daniel Craig, κυριαρχεί ένα μυστήριο γύρω από τον νέο James Bond. Κανείς δεν ξέρει τίποτα, όλοι κάνουμε υποθέσεις φυσικά. Ακόμη και τα στοιχηματικά γραφεία έχουν πάρει φωτιά, άλλωστε οι Άγγλοι είναι γνωστό πως μπορούν να βάζουν στοίχημα για το οτιδήποτε. Τώρα όμως μαθαίνουμε πως ένα δυνατό outsider παίρνει τα ηνία του αγώνα για την αντικατάσταση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής The Sun, ο Aaron Taylor-Johnson είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος νέος James Bond για την επόμενη κινηματογραφική ταινία με προσωρινό τίτλο "Bond 26".

 

 

Daniel Craig: Πώς κατάφερε να σώσει το αντρικό στυλ

Οι οντισιόνς συνεχίζονται αλλά ακόμη κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond. Εικάζονται πολλά ονόματα, αλλά στην τελική όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Τώρα όμως διέρρευσε το νέο πως κάποιος προηγείται της “μάχης”. Λέγεται ότι οι παραγωγοί της EON, οι Barbara Broccoli και Michael G. Wilson, που έχουν την ιδιοκτησία του James Bond franchise, εντυπωσιάστηκαν από τη δοκιμαστική οντισιόν του Taylor-Johnson που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Υπάρχει περίπτωση να δούμε ένα όνομα έκπληξη στην θέση του νέου 007; Ένα τόσο νέο ηθοποιό; Ο 32χρονος σταρ των "Kick-Ass 2" και "Avengers: Age of Ultron" θεωρείται μετά από την πρόσφατη μυστική οντισιόν στα Pinewood Studios ως ο πιθανότερος διάδοχος του Craig. Είναι η πρώτη φορά που μία τόσο δυνατή υπόθεση επικρατεί για τον επόμενο James Bond, την ώρα που από τη "λίστα των επικρατέστερων" βγήκαν οι Tom Hardy και Idris Elba.

 

 

Κοιτώντας όμως την μορφή του Aaron Taylor-Johnson δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως είναι εύκολο κανείς να τον φαντασιώθεί σαν τον νέο Bond. Πάντως εμείς δεν παρασυρόμαστε από τις φήμες μιας και κανείς ουσιαστικά δεν ξέρει σίγουρα τι γίνεται πίσω στα παρασκήνια της διαδοχής. Πολλά λέγονται και κάθε μήνα έχουμε έναν νέο “διάδοχο”. Για να είμαστε όμως εντάξει με την ιστορία, ο Aaron Taylor-Johnson έχει καλό βιογραφικό.

Πρόσφατα ο Aaron Taylor-Johnon έπαιξε στο Bullet Train πλάι στον Brad Pitt και στο Tenet του Christopher Nolan πλάι στους John David Washington και Robert Pattinson, ενώ θα τον δούμε και στην "Spider-verse" ταινία της Sony Pictures, Kraven The Hunter, εκεί όπου θα υποδύεται τον ομώνυμο εχθρό του Spider-Man.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved