H Danner μας θυμίζει ότι ο James Bond δεν είναι μόνο καζίνο και tuxedo

Με αφορμή τα 60χρονα του κινηματογραφικού 007, βγαίνουν και πάλι στην αγορά τα μποτάκια που φόρεσε ο Daniel Craig δύο Bond films.

H νέα ματιά που έδωσε ο Daniel Craig στον James Bond σε σχέση με τους προκατόχους του είχε δύο κατευθύνσεις. Από τη μία ήταν αυτή που σχολιάστηκε περισσότερο, η ευαίσθητη πλευρά του, αυτή που εκτίμησε περισσότερο τις γυναίκες. Από την άλλη, ο 007 του Craig ήταν πολύ πιο action hero, μυώδης και αθλητικός που κέρδιζε στο πεδίο της μάχης με το σώμα του και όχι με εκρηκτικά στυλό και ρολόγια λέιζερ. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα και για ένα λίγο πιο κάζουαλ ενδυματολογικό στυλ στον σύγχρονο 007, γιατί καλό το σμόκιν, αλλά δεν δίνει ελευθερία κινήσεων.

 

 

Οι υπαίθριες δραστηριότητες του αγαπημένου μας πράκτορα απαιτούν ένα καλό σετ από παπούτσια που δεν είναι σκαρπίνια και η Danner έδωσε σε δύο διαφορετικές ταινίες από ένα ζευγάρι. Εκείνα τα ζευγάρια βγαίνουν και πάλι για το κοινό με αφορμή τα 60 χρόνια του franchise πλαισιώνοντας μια σειρά από ποθητά καλούδια όπως η Triumph Speed Triple RR και η σειρά ουίσκι από τη Macallan

To πρώτο ζευγάρι είναι το πιο μάχιμο, με έναν συνδυασμό αδιάβροχου και ανθεκτικού στις κακουχίες gore tex και πολυτελούς σουέντ. Το άλλο είναι πιο κλασικό, κατασκευασμένο ολόκληρο από δέρμα και μπορεί να παίξει σε διπλό ταμπλό σε μια έξοδο μετά τη δουλειά, ακόμα κι αν η δουλειά δεν απαιτεί να σκοτώσετε κάποιον εχθρό του βρετανικού στέμματος.

 

 

Και τα δύο μποτάκια έχουν χαραγμένο το λογότυπο του 007 με το PPK και φυσικά την επετειακή επιγραφή των 60 χρόνων. Το δερμάτινο είναι λίγο ακριβότερο από το πιο technical, αλλά είναι και πιο τζεϊμσποντικό στα μάτια μας με το Horween δέρμα του να αποκτά πατίνα και να ομορφαίνει στο πέρασμα του χρόνου. Όσοι πιστοί, σπεύστε άμεσα γιατί είναι περιορισμένης παραγωγής. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved