O Tom Hardy απάντησε σε όσους τον θεωρούν τον νέο James Bond

Είπε πως «δεν μπορεί να σπάσει την σιωπή του». Ύποπτο;

Τον τελευταίο καιρό ο Tom Hardy έχει μπει για τα καλά στο σύμπαν της Marvel παίζοντας τον αντιήρωα Venom. Στην διάρκεια των γυρισμάτων οι δημοσιογράφοι δεν τον άφηναν σε ησυχία και συνεχώς τον ενοχλούσαν με ερωτήσεις του τύπου τι θα γίνει θα μας πεις αν θα είσαι ο νέος 007; Όλο αυτό είναι κάπως παράλογο γιατί και να ήξερε ο άνθρωπος δεν θα ήταν δυνατόν να μιλήσει. Λογικό δεν είναι; Ακριβώς αυτό είπε κιόλας, πως ακόμη κι αν ήξερε δεν θα ήταν σε θέση να πει κουβέντα. Από την άλλη μεριά ο Daniel Craig είπε πως όποιος πάρει το ρόλο δεν πρέπει να τα «σκατώσει», όπως είπε χαρακτηριστικά. Σίγουρα αυτό σηκώνει κουβέντα αλλά επίσης αυξάνει και το άγχος του διαδόχου. Ο κόσμος περιμένει να δει τι θα γίνει και ο Tom Hardy απαντάει σε όσους τον θέλουν να είναι ένα από τα φαβορί του «τίτλου».

 

 
 

Ο Tom Hardy δεν είναι πια το φαβορί για τον ρόλο του 007 σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Και κάπου εδώ αρχίζουν οι προλήψεις: «Υπάρχει μία δεισιδαιμονία μεταξύ του σιναφιού των ηθοποιών που λέει πως αν μιλάς πολύ για τον ρόλο του 007 τότε δεν πρόκειται ποτέ να τον πάρεις» είπε ο Hardy στην Daily Beast. Συνεχίζοντας είπε πως: «Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μου είναι εύκολο να πω κάτι». Σίγουρα καταλαβαίνουμε κύριε Tom και σίγουρα η αγωνία είναι μεγάλη, και η δική σας αλλά και η δική μας. Είναι ένα μεγάλο βάρος ο ρόλος αυτός αλλά και μία μεγάλη τιμή την ίδια στιγμή.

 

 
 

Το σίγουρο είναι πως ο Hardy είναι ακόμη στην κορυφή (ή κοντά σε αυτή) της λίστας με τους διαδόχους κι αυτό είναι αισιόδοξο για τους φανς του. Ένα άλλο μεγάλο φαβορί είναι ο Βρετανός Regé-Jean Page. Σύμφωνα με τη στοιχηματική εταιρεία ο Regé-Jean Page που πρωταγωνίστησε στη μεγάλη επιτυχία του Netflix, Bridgerton, δίνει μόλις 3 προς 1 για να γίνει ο νέος James Bond.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved