O Cristiano Ronaldo μόλις έχασε 3 εκ. followers στο Instagram

Και ο λόγος είναι πραγματικά ανόητος.

Όλοι ξέρουμε πως ο Cristiano Ronaldo έχει ίσως τους περισσότερους followers σε όλο το Insta, και αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο μιας και έχει και πολλούς φίλους αλλά και πολλούς εχθρούς την ίδια στιγμή. Ο λόγος όμως που έχασε 3 εκ. ακολούθους είναι άσχετος με το τι είναι και το τι ο ίδιος αντιπροσωπεύει. Ο πραγματικός λόγος που τους έχασε είναι μία μαζική «διακοπή» του Instagram που έγινε πριν από λίγες μέρες. Στην αρχή όλοι είπαν πως πολλοί από τους λογαριασμούς που δεν «πήγαιναν» με το νέο customer policy του Instagram χάθηκαν για πάντα. Με λίγα λόγια κάποιοι υπέθεσαν πως πολλοί από τους followers του διάσημου παίκτη δεν ήταν παρά μόνο ψεύτικά προφίλ που δεν αντιπροσώπευαν κανέναν. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει τελικά. 

 

Ο Ronaldo όμως δεν ήταν ο μόνος που έπαθε ζημιά από την "υποτιθέμενη" νέα policy του διάσημου μέσου. Άλλα παραδείγματα είναι οι Kylie Jennerπου είδε μία πτώση των 1.1 εκ. followers, η Kim Kardashian έχασε 7.4 εκ. followers, και η Taylor Swift «έκλαψε» για 6.7 εκ. Όλοι οι λογαριασμοί έλαβαν ένα παράξενο μήνυμα από το Insta που τους δήλωνε την ακύρωση των λογαριασμών τους. Τελικά όλο αυτό όμως αποδείχτηκε σαν μαζική επίθεση κατά του Instagram ή απλά κάποιο τεράστιο glitch στον κώδικα του. Η διεύθυνση του Insta έστειλε μετά από λίγο ένα tweet που ανέφερε το πρόβλημα και ζήτησε συγνώμη από τους εκατομμύρια λογαριασμούς του που «έπεσαν».

Cristiano πονάς και φταίει ο Elon Musk

Πολλοί από τους λογαριασμούς είναι ακόμη «κάτω» και η εταιρία παλεύει να τους ανασύρει από τη λήθη. Φαίνεται όμως να δυσκολεύεται. Ακόμη και μετά την μαζική «πατάτα» που έγινε, το Instagram ακόμη δεν έχει διορθώσει το λάθος 100%. Φυσικά η ίδια η εταιρία (η οποία έχει και το Meta αλλά και το Facebook) δεν παραδέχεται τίποτα επίσημα και υποστηρίζει πως έχει διορθώσει το λάθος της.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved