Mία συγνώμη δεν φτάνει για να σε καταλάβουμε Cristiano Ronaldo

Πέταξε εκνευρισμένος κινητό 14χρονου οπαδού της Έβερτον.

Ο Cristiano Ronaldo ήταν έξαλλος μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον, έχοντας, μάλιστα, δεχθεί και άσχημο χτύπημα από τάπες, που του άφησε «παράσημο» δύο τρύπες στο πόδι.

Εντάξει σίγουρα δεν θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για τον διάσημο παίχτη, από την άλλη αδυνατούμε να καταλάβουμε πως ένας τέτοιος άνθρωπος κυκλοφορεί ακόμη στα γήπεδα. Ναι, ίσως λίγο υπερβολική η δήλωση αυτή, από την άλλη όμως δεν θα έπρεπε μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα να ξέρει λίγο πως να κρατάει τα νεύρα του;

Η οργή του, όμως, φέρεται να εκδηλώθηκε με μία άσχημη πράξη, για την οποία κατηγορείται έντονα στα social media με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τη στιγμή που έφευγε προς τα αποδυτήρια. Στο βίντεο βλέπουμε ξεκάθαρα πως ο Ronaldo χτυπάει το χέρι ενός μικρού παιδιού καθώς μπαίνει στα αποδυτήρια. Από τις κινήσεις του φαίνεται πως το έκανε εν πλήρη γνώση του και όλα αυτά τα περί συγνώμης δεν αλλάζουν κάτι ουσιαστικό στον χαρακτήρα του.

 

Είναι θέμα χαρακτήρα κύριοι όλο αυτό και ο Ronaldo έχασε πολλούς πόντους από μία κάποια εκτίμηση που ίσως να του είχαμε (σαν παίχτη καθαρά). Δεν είναι δυνατόν να μην είσαι ικανός να κρατήσεις τα νεύρα σου. Και από την άλλη εδώ μιλάμε για ένα αυτιστικό μικρό αγόρι που πραγματικά, ότι και να είπε στον Cristiano Ronaldo, δεν θα έπρεπε να το χτυπήσει με αυτόν το τρόπο.

 

pedironaldo

 

Συγκεκριμένα, ο Ronaldo φαίνεται ξεκαθαρα να πετάει με δύναμη ένα αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είναι κινητό οπαδού της Έβερτον. Το βίντεο δημοσίευσε η σελίδα «EvertonHub» στο twitter και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το «Sky Sports» ήδη ερευνά το περιστατικό.

Cristiano Ronaldo: To Forbes τον ανακήρυξε επίσημα δισεκατομμυριούχο

Πραγματικά μία μαύρη στιγμή στην καριέρα του, και φυσικά μία συγνώμη δεν λέει τίποτα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν αργότερα γνωστά, ο συγκεκριμένος οπαδός είναι ένα 14χρονο αυτιστικό παιδί, ενώ σε δηλώσεις που έκανε η μητέρα του στη «Liverpool Echo», το παιδί κατάλαβε όσα έγιναν όταν επέστρεψε σπίτι του και παρατήρησε πως είχε μελανιάσει το χέρι του. Μάλιστα, ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στα social media.

 

Ο ίδιος ο Cristiano Ronaldo, πάντως, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, με ανάρτησή του στο Instagram και κάλεσε τον νεαρό οπαδό σε έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ.

 

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε», είπε.

Μία τραγική στιγμή για το ποδόσφαιρο αλλά και τον ίδιο τον Ronaldo. Καμία συγνώμη δεν τον ξεπλένει. Ντροπή και αίσχος πραγματικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved