Cristiano Ronaldo: To Forbes τον ανακήρυξε επίσημα δισεκατομμυριούχο

Ο μεγάλος ποδοσφαιριστής μπήκε στη λίστα με τους πιο πλούσιους αθλητές.

Ο Cristiano Ronaldo είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει στο status ενός δισεκατομμυριούχου και αυτό μας το επιβεβαιώνει επίσημα το περιοδικό Forbes. Είναι ο τρίτος αθλητής παγκοσμίως που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Floyd Mayweather: Δύο γροθιές από ατόφιο χρυσάφι

 

Είναι ουσιαστικά ο δεύτερος πιο καλοπληρωμένος αθλητής του κόσμου για την τελευταία δεκαετία καθώς προηγείται ο Floyd Mayweather, και δεύτερος για το 2020 πίσω από τον θρύλο του τένις Roger Federer. Με λίγα λόγια ο Cristiano Ronaldo μέσα σε 17 χρόνια καριέρας έχει φέρει στο σπίτι  650 εκατομμύρια δολάρια καθαρά από τους μισθούς των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε.

 

 

Τα υπόλοιπα 350 εκατομμύρια δολάρια τα κέρδισε εκτός γηπέδων, τα περισσότερα από την αλυσίδα ξενοδοχείων του η οποία πάει πολύ καλά.

Ναι, κι όμως, ο Ronaldo είναι μεγαλοξενοδόχος πλέον.

Ο Ronaldo είναι ο πιο αγαπημένος αθλητής στο Instagram με τους περισσότερους followers. Συγκεκριμένα τον ακολουθούν 222 εκατομμύρια άνθρωποι.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Stay focused on your goals ??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Μπορούμε να υποθέσουμε πως κάθε post που κάνει θα του φέρνει στο ταμείο ένα πολύ καλό ποσό, κάτι που φυσικά για τον Cristiano θα είναι απλά ψιλά στην τσέπη.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικές από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές του Ronaldo στα γήπεδα του κόσμου:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved