Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπαθε Χιντάλγκο και μοιάζει με Instagram cowboy

Ο Βορειοκορεάτης δυνάστης μόλις ανανέωσε την ντουλάπα του και μοιάζει με τουρίστα στην Ακρόπολη.

Θα βάλω τα μεταξωτά και θα φυσάει, στα πυρηνικά εργοστάσια μπροστά και στα στρατά μου πλάι τραγουδάει ο Κιμ ένα ωραίο πρωί καθώς επιθεωρεί τα playmobil του. Όλοι γνωρίζουμε πόσο συντηρητικός είναι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, σε κάθε του εμφάνιση είναι λες και κάποιος του έχει δώσει κάποιο χάπι επιτηδευμένης δυσκοιλιότητας. Άσε που μοιάζει έτοιμος να εκραγεί σαν φουσκωμένο καρπούζι. Γενικά οι ράφτες της Β. Κορέας δεν το έχουν πολύ με το χρωματάκι και τις τσαχπινιές στις γραμμές των ρούχων. Εκεί, μία ξενέρωτη γκριζίλα και στο τσακίρ κέφι άντε και κανά μπλε μαρέν πιο αυστηρό και από την καθηγήτρια μου της Φυσικής στο μεσαιωνικό Γυμνάσιο. Ας δούμε όμως τα δεδομένα μας κι ας κοιτάξουμε λίγο την φωτογραφία που έπεσε στα χέρια μας.

Τα χειρότερα ρούχα που μπορείς να βάλεις σε ένα ραντεβού σύμφωνα με τις γυναίκες

 
 

Μοιάζει όντως με Φιλανδοκορεάτη τουρίστα που έχει επισκεφτεί κάποιο κωλοχώρι στο Τέξας, έχει καεί από τον ήλιο της ερήμου και οι σφουγγοκωλάριοι του του σκουπίζουν τον βασιλικό ιδρώτα από το αρρενωπό μέτωπο. Αυτό όμως που αμέσως σου κάνει μπαμ στο μάτι είναι εκείνο το μπλουζάκι σε δέρμα μωρού που έχει συγκάψει. Οι ακόλουθοι φυσικά είναι υποχρεωμένοι να κουβαλάνε δια βίου την δυσκοιλιότητα του αρχηγού Κιμ κι έτσι τους βλέπουμε με τις καθιερωμένες στολές βασανισμού. Φυσικά στο διαδίκτυο γίνεται το έλα να δεις. Τα σχόλια πέφτουν σαν όξινη βροχή για τον Βορεοκορεάτη πρωταγωνιστή του Χιντάλγκο.

 

 
 

Το καπέλο είναι πραγματικά ένα αριστούργημα και σε συνδυασμό με το λευκό κουστούμι πραγματικά θαμπώνεσαι κοιτώντας τον. Η λάμψη του μπορεί να συγκριθεί μόνο με έναν Έλμερ Φαντ που έχει γίνει από σπόντα insta influencer. Το νέο του look μας υπενθυμίζει πως ο Κιμ είναι πάντα έτοιμος να κουρέψει το γκαζόν και να κλαδέψει τα τριαντάφυλλα της μάνας του. Οι ομοιότητες με διασημότητες και ταινίες είναι όντως πολλές. Θυμίζει αρκετά έναν Ρίτσαρντ Ατένμπορο στο «Τζουράσικ Παρκ» του 1993 και μία Νταϊάν Κίτον στο  «Κάλλιο αργά παρά αργότερα». Ο Κιμ μάλλον το έχει ρίξει τώρα τελευταία στην μελισσοκομική, δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η αποκριάτικη αμφίεση.

Όπως λένε οι φήμες το λευκό συμβολίζει τον καπνό από τα πυρηνικά όπλα που έχει ήδη ετοιμάσει για τις καράφλες μας και το μπλουζάκι στο χρώμα της σάρκας συμβολίζει όλους εμάς που κάποτε θα γίνουμε υπήκοοί του και θα του πλένουμε τα πόδια με Dove. Τα ρούχα του Κιμ είναι πραγματικά σκέτη επιστημονική φαντασία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved