Οι Metallica βγάζουν και limited πούρα για τους μερακλήδες οπαδούς τους

Tι άλλο θα σκεφτούν οι άνθρωποι για να βγάλουν λεφτά.

O James Hetfield και ο μάστερ στα πούρα Rob Dietrich συνεργάζονται και βγάζουν μία νέα παρτίδα από πούρα με την ονομασία Blackened. Τι άλλο θα δούμε πραγματικά από το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Hetfield και κατά συνέπεια των Metallica; Σε λίγο καιρό θα δούμε και κονσέρβες με το διάσημο λογότυπο τους. Φυσικά δεν καταδικάζουμε απλά παρατηρούμε και καταγράφουμε την ιστορία. Και η ιστορία του Metallica merch είναι ίσως πολύ πιο μεγάλη από την ίδια την δισκογραφία τους κι αυτό κάπως μας χτυπάει λίγο άσχημα. Μετά τις custom μπαγκέτες του Lars Ulrich (οι οποίες ουσιαστικά δεν είναι και κάτι το σπουδαίο, απλά δύο κανονικές μπαγκέτες με το όνομα του τυπωμένο πάνω, ας μην κοροϊδευόμαστε), τώρα έρχονται και τα πούρα του Hetfield. Γιατί φυσικά δεν γίνεται να βάλουμε να παίζει το Black Album χωρίς να καπνίζουμε και το πούρο αυτό.

Είναι oι Metallica η κορυφαία metal μπάντα ever; Έρευνα αυτό δείχνει

 
 

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Blackened και μάστερ στα πούρα Rob Dietrich έκανε το μεγάλο βήμα και μαζί με τον κιθαρίστα και frontman των Metallica κυκλοφορούν μία κασετίνα με Limited edition πούρα. Ο καπνός είναι Maduro με τριπλό φύλλο από το Mexico και συγκεκριμένα το San Andres Valley. Καλή ποιότητα καπνού η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους λάτρεις των καλών πούρων. Τουλάχιστον ελπίζουμε να αξίζει τον κόπο και το χρήμα και να μην είναι άλλη μία αρπαχτή για περισσότερα δολάρια.

Το M81 είναι πλούσιο σε γεύση, σκοτεινό και βαρύ. Έτσι κάπως το περιγράφει το δελτίου τύπου που κυκλοφόρησε. Έχει γεύσεις από δέρμα, σοκολάτα και εσπρέσο. Το κάθε κουτί εμπεριέχει μέσα 20 πούρα σε διαφορετικά μεγέθη. Το κάθε κουτί θα κοστίζει γύρω στα 200 δολάρια ανάλογα με την έκδοση.