Assosiated Press Είναι oι Metallica η κορυφαία metal μπάντα ever; Έρευνα αυτό δείχνει

Αν το μεταλ-όμετρο μετριόταν με εισπράξεις σίγουρα η πρωτιά θα ανήκε στον James Hetfield και την παρέα του.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμασταν το Stranger Things με το Master of Puppets ή τα γενέθλια του James Hetfield για να θυμηθούμε τους αγαπημένους μας Metallica, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συμβαίνει όταν η καθημερινότητα τους ρίχνει ξανά στη ζωή μας.

 

 

Μετά τις δύο παραπάνω περιπτώσεις, μια έρευνα του Pollstar, ουσιαστικά ανακύρηξε την ιστορική μπάντα ως την κορυφαία ανάμεσα σε όλα τα metal συγκροτήματα τα τελευταία 40 χρόνια.

Πόσο άκυρο official merch να αντέξουμε από τους Metallica;

Και πώς έγινε το μέτρημα;

Οι Metallica μπήκαν μαζί στο ίδιο καζάνι με άλλες γνωστές μπάντες του κόσμου (όχι μόνο metal) όπου μετρήθηκαν οι headline εμφανίσεις τους (χωρίς τα φεστιβάλ) το κοντέρ σταμάτησε στα 19,468,173 εισιτήρια, κάτι που μεταφράζεται σε έσοδα της τάξεως των 2,165,280,638 δολαρίων.

 

 

Για να έχεις καλύτερη εικόνα οι Metallica είναι 6οι σε «κοψίματα» εισιτηρίων ανάμεσα σε άπειρες μπάντες και καλλιτέχνες (π.χ. Muse, U2, KISS, Beyonce, Iron Maiden, Ed Sheeran κ.λ.π.) και 9οι σε εισπράξεις. Με βάση αυτό το κριτήριο σίγουρα είναι η κορυφαία μπάντα στο είδος της, περιεχομενικά πάλι αναμφίβολα είναι από τις κορυφαίες.

Για να έχεις μια άποψη για την τελική κατάταξη, μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ θα σου δείξει ποιες μπάντες ξεπέρασαν οι Metallica και ποιες προηγούνται με βάση την έρευνα του Pollstar:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved