Πόσο άκυρο official merch να αντέξουμε από τους Metallica;

5 φανταστικά αντικείμενα που θα θέλαμε να δούμε να έχουν πάνω τους τη διάσημη στάμπα του συγκροτήματος.

Όλοι μας γνωρίζουμε τι φραγκοφονιάδες είναι οι Metallica. Βγάζουν ξύγκι από μύγα με φυματίωση. Ακόμη κι αν είσαι φανατικός της μπάντας (και εμείς είμαστε από αυτούς), πρέπει να παραδεχτείς πως κατά καιρούς τείνουν να γίνονται απίστευτα γελοίοι και γραφικοί με τόσο merch που έχουν βγάλει στη ζωή τους.

Τι άλλο θα δούμε πραγματικά να έχει πάνω του τη διάσημη στάμπα με το λογότυπο της μπάντας;

 

 

Εντάξει όλες οι μπάντες θα βγάλουν ένα μπλουζάκι με το δίσκο τους και καμιά κονκάρδα. Μετά άντε στο τσακίρ κέφι να βγάλουν και κανά καπέλο. Αλλά μέχρι εκεί. Οι Metallica όμως το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Εδώ μιλάμε για μία ολόκληρη βιομηχανία…

Οι Metallica κάνουν κοινωνικό έργο για τους οικοδόμους με τις νέες Wolverine μπότες τους

Μέχρι σήμερα έχουμε δει να βγάζουν merchandise που πραγματικά καμία άλλη μπάντα στον κόσμο δεν έχει σκεφτεί να βγάλει: Μπότες, παπούτσια σκέητ, ρούχα για μωρά, καρέκλες για κάμπινγκ, αναπτήρες, ουίσκι, τέντες, μπαντάνες, καθαριστικά βινυλίων, χαλάκια για την πόρτα, πετσέτες παραλίας, κάλτσες, μπουρνούζια, θερμός, επιτραπέζια, ποτήρια για ουίσκι, γυαλιά ηλίου, κιτ για κοκτέηλ, κουβέρτες, παζλ, ρολόγια…και η λίστα είναι πραγματικά ατελείωτη.

Μπήκαμε στον κόπο να μπούμε στην ιστοσελίδα της μπάντας και να μετρήσουμε πόσα αντικείμενα Merch έχουν…μιλάμε για χιλιάδες πράγματα…ένα ολόκληρο Jumbo που πουλάει μόνο πράγματα με το λογότυπο των Metallica.

 

 
 

Και κάπου εκεί μας ήρθε η ιδέα να συμπληρώσουμε τη λίστα με αντικείμενα που πραγματικά θα θέλαμε τους Metallica να σκεφτούν και να κυκλοφορήσουν στο εμπόριο. Έτσι για το γαμώτο…οπότε κάτσαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο χαζά και τρελά πράγματα που οι ίδιοι οι Metallica δεν έχουν ακόμη σκεφτεί…αλλά μάλλον πρέπει κάποιος να τους το πει να κυκλοφορήσουν άμεσα…

Προφυλακτικά Metallica

Ποιος πιστεύει πως δεν θα είχαν επιτυχία; Σίγουρα κάνει λάθος. Εγώ προσωπικά σίγουρα θα έπαιρνα μόνο προφυλακτικά Metallica. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πάρω καμία άλλη μάρκα ποτέ. Και αν τα έβαζαν και στα σούπερ μάρκετ, ε τότε δεν θα χρειάζονταν να κάνουν άλλο άλμπουμ ή περιοδεία. Με τα προφυλακτικά Metallica θα μπορείς πολύ πιο εύκολα να αποκτήσεις ατσάλινη στύση μιας και θα είναι εμπλουτισμένα με το πολύτιμο Viagra Metallica που φτιάχνεται αποκλειστικά στο στομάχι του Ulrich. Καμία γυναίκα δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί αν έχεις ένα προφυλακτικό Metallica στο τσεπάκι σου.

 

 
 

Αυτοκίνητο Metallica

Μία τρομερή προσθήκη στην συλλογή σου από merch. Πλέον δεν θα χρειάζεται να έχεις κάτι άλλο γιατί το αυτοκίνητο Metallica θα έρχεται μαζί με όλα τους τα άλμπουμ στο πορτ μπαγκάζ. Το αυτοκίνητο Metallica θα σε πήγαινε σε όλες τις συναυλίες τους δωρεάν και θα είχες all time access στα αποδυτήρια και στα καμαρίνια έτσι ώστε να βλέπεις τα αγαπημένα σου μέλη να χαλαρώνουν μετά και πριν από ένα live. Φυσικά το αυτοκίνητο Metallica θα έχει αερόσακους Metallica (τους οποίους τους πληρώνεις έξτρα και θα έχουν πάνω ραμμένα τα πρόσωπα των Hetfield, Ulrich, Hammet και Trujillo). Το αυτοκίνητο Metallica θα έχει τελική 300 χιλιόμετρα την ώρα και θα βγαίνει και σε κάμπριο σεντάν.

Τηγάνια/Κατσαρόλες/Είδη προικός Metallica

Αν είσαι μεταλάς αλλά και μερακλής τότε εδώ είσαι. Πόσο καιρό τώρα δεν περίμενες να φτιάξεις το Στρογκανόφ σου σε ένα σκληρό και ανοξείδωτο τηγάνι με τη φάτσα του Hammet στον πάτο του; Οι κατσαρόλες Metallica μπορούν να ψήσουν κακόψητα φασόλια και να τα ξεφλουδίσουν μόνες τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις το Black Album να παίζει και το φαγητό φτιάχνεται αυτόματα. Πραγματικά σκεύη για γνήσιους μερακλήδες μεταλοδερβίσηδες.

 

 
 

Μπλε γόμα Metallica

Ότι πιο άχρηστο υπάρχει στη γόμα είναι το μπλε κομμάτι της που ποτέ κανείς δεν χρησιμοποιεί. Κι όμως οι Metallica θα βγάλουν και μπλε γόμα και α μοσχοπουλήσει, ειδικά την σχολική περίοδο του Σεπτέμβρη. Έτσι θα μπορεί το παιδί σου να σβήνει και το στυλό από το τετράδιο του καθώς ακούει στα ακουστικά του Metallica for Babies. Μαζί με την μπλε γόμα Metallica θα παίρνεις δώρο όλα τα B sides του συγκροτήματος διασκευασμένα από συμφωνική ορχήστρα μωρών.

Μασέλα Metallica

Δεν έχει σημασία η ηλικία σου. Αυτό σου λένε οι Metallica με αυτό το καταπληκτικό item. Οι Metallica δεν είναι ηλικιακοί ρατσιστές και αυτό το ανακοινώνουν μεγαλειωδώς με τη μασέλα Metallica. Φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι που έχει προέλθει από την κονσόλα όπου έχει ηχογραφηθεί το Master Of Puppets. Θα βγουν σε μετρημένα αντίτυπα. Θα μπορείς να παραγγείλεις online και να βρεις το δικό σου νούμερο. Θα βγαίνουν και σε χρυσές editions για τους λάτρεις του nu metal.

Sex Toys Metallica

Για όλους τους extreme τύπους εκεί έξω. Από δονητές μέχρι buttplugs μέχρι wifi ζαρτιέρες και μαστίγια. Όλα με το λογότυπο της πιο διάσημης μπάντας του πλανήτη. Ποιος δεν λαχτάρισε μία σειρά από σεξουαλικά παιχνίδια Metallica έστω και μία φορά στη ζωή του; Ετοιμάσου για μία δεύτερη νεότητα στο κρεβάτι σου. Μην ξεχνάς τις προφυλάξεις Metallica.

 

 
 

Κουφώματα Αλουμινίου Metallica

Τι λες τώρα; Τα μοναδικά υπογεγραμμένα κουφώματα που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου για να μην φοβάσαι τίποτα. Από την κλανιά της γειτόνισσας μέχρι ατομικές βόμβες, δε περνάει τίποτα από τα υπερσύγχρονα κουφώματα Metallica. Πλέον θα μπορείς να απολαμβάνεις στη διαπασών όλα τα άλμπουμ τους σαν άνθρωπος. Σίγουρα θα ζήσουν περισσότερο από εσένα μιας και είναι φτιαγμένα από το υλικό που φτιάχνονται τα διαστημόπλοια τoy Elon Musk. Μία καλή και λογική επένδυση για όλους τους τρελούς του σκληρού ήχου εκεί έξω. Δέχονται και μαζικές παραγγελίες για ξενοδοχεία. Κυκλοφορούν και σε special edition με τη φωνή του Hetfiled να σου λέει την θερμοκρασία του σπιτιού σου. Δώρο η καφετιέρα Metallica.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved