Extraction 2: Το πρώτο trailer είναι γεμάτο ακραίες σκηνές δράσης

Ο Chris Hemsworth μας δείχνει τα «κατατόπια» της νέας ταινίας.

Επιτέλους έχουμε την πρώτη ματιά από το θρυλικό δεύτερο μέρος της σειράς ταινιών Extraction. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της νέας ταινίας. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023 και όλοι μας ανυπομονούμε να την δούμε, καιρό τώρα. Η υπηρεσία μάς λέει ότι το sequel θα έχει ακραίες σκηνές δράσης και γι’ αυτό το λόγο μάς πηγαίνει μία «βόλτα» στα παρασκήνια της ταινίας, που έρχεται φυσικά σε σκηνοθεσία του Sam Hargrave. Η ταινία θα είναι ακόμη πιο δυνατή και βίαιη από την πρώτη. Αυτό μάλλον μας ψήνει αρκετά.

Πώς να είσαι ετοιμοπόλεμος όπως ο Chris Hemsworth στο Extraction

Για να δούμε όμως τι ακριβώς μας είπε το Netflix για το Extraction 2:

Ο Chris Hemsworth και ο σκηνοθέτης Sam Hargrave επιστρέφουν με το "Extraction 2", όπου οι επικίνδυνες σκηνές είναι το ίδιο συναρπαστικές με τις προσπάθειες που γίνονται στα παρασκήνια για τα γυρίσματά τους. Τα γυρίσματα δεν ήταν εύκολα αλλά η φυσική κατάσταση του Hemsworth ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Φυσικά τα πήγε περίφημα σε όλα και η ταινία μάλλον βγήκε όπως την ονειρευόμασταν.

 

 
 

Έχοντας μετά βίας επιβιώσει από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Tyler Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος με μία ακόμα φονική αποστολή: να σώσει την κακοποιημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατείται. Ο πρώτος σκηνοθέτης επανέρχεται και για την δεύτερη ταινία κι αυτό μάλλον μόνο καλό μπορεί να είναι. Ο Hemsworth ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη Sam Hargrave, ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει η AGBO των Joe Russo & Anthony Russo και το σενάριο ο Joe Russo. Η Golshifteh Farahani επιστρέφει στον ρόλο της από την πρώτη ταινία, ενώ συμπρωταγωνιστούν και οι Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Παραγωγοί εδώ είναι οι Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Patrick Newall Sam Hargrave, Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus και Stephen McFeely.

Το Extraction 2 θα έρθει στο Netflix μέσα στο 2023. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved