Επώνυμα bromances που αποτελούν την επιτομή της ανδρικής φιλίας

Με αφορμή τον τελευταίο αγώνα Φέντερερ – Ναδάλ, θυμόμαστε τα καλύτερα παρεάκια της showbiz και του αθλητισμού.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο 02 Arena του Λονδίνου, τα δάκρυα στέρεψαν στο αντίο του Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στο πλευρό του μεγάλου αντιπάλου και κολλητού του, Ράφα Ναδάλ, σε μία βραδιά που σημάδεψε τον παγκόσμιο αθλητισμό. Ένας αγώνας που αποτελεί ωδή στην ανδρική φιλία. Μάλιστα αναφερθήκαμε εκτενώς στον σπάνιο συναισθηματικό δεσμό των δύο αθλητών.

Αυτή η στιγμή αποτέλεσε αφορμή ώστε να θυμηθούμε τα επώνυμα bromances, να ξεχωρίσουμε ορισμένα εξ αυτών και να σας τα παρουσιάσουμε.

Brad Pitt – Leonardo Di Caprio

 

 

Οι Brad Pitt και Leonardo Di Caprio αισθάνονται ευλογημένοι στην περιοχή «Hollywood». Γοητευτικοί, όμορφοι, διάσημοι, πλούσιοι έχουν πολλά κοινά. Αλλά το σημαντικότερο είναι πως οι δύο ηθοποιοί έχουν χτίσει μία δυνατή φιλία. Έναν αμοιβαίο σεβασμό και έπαινο ο ένας για τις ερμηνείες των άλλων. Μάλιστα η πιο διασκεδαστική στιγμή τους ήταν στα γυρίσματα του «Once Upon a Time in Hollywood», εκεί όπου είχαν όλο τον χρόνο και τον χώρο ώστε να περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί.

LeBron James – Dwyane Wade

 

 

Ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν. Δύο ιερά τέρατα του μπάσκετ. Είχαν την ευλογία να αγωνιστούν με την ίδια φανέλα και να γράψουν ιστορία στο ΝΒΑ. Η σχέση τους καρμική. Τους επέλεξαν στο ίδιο draft, πέρασαν μαζί πολλά χρόνια στην Εθνική των ΗΠΑ, κατέκτησαν το 2012 και το 2013 «χρυσά δαχτυλίδια» στο NBA και πρωταγωνίστησαν στον τελευταίο αγώνα του Wade, σ’ ένα «Last Dance» που μνημονεύεται μέχρι σήμερα.

Jason Momoa - Lenny Kravitz

 

 

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να γίνεσαι κολλητός με τον νυν της πρώην γυναίκας σου. Αλλά Lenny Kravitz είσαι, μπορείς να το κάνεις κι αυτό. Η Lisa Bonet είναι η γυναίκα που ενώνει τους δύο άνδρες. Η πρώην σύζυγος του Lenny Kravitz είναι η νυν σύντροφος του Jason Momoa. Τυχερή γυναίκα αναφορικά με τα ερωτικά της, δεν μπορείς να πεις. Αντί λοιπόν οι δύο stars να ανταγωνίζονται, τα έχουν βρει μεταξύ τους και αποτελούν ένα από τα πιο cool bromance της showbiz.

Ryan Reynolds - Jake Gyllenhaal - Hugh Jackman

 

 

Παρεάκι καλύτερο από το δικό σου. Οι τρεις άνδρες αποτελούν το πιο αστείο παρεάκι της showbiz. Αυτοσαρκάζονται, κάνουν πλάκα ο ένας τον άλλον και κάθε γυναίκα θα ήθελε να πάρει τις φίλες της και να πιουν ένα ποτό με αυτή τη τριάδα. Και όχι μόνο ένα, εδώ που τα λέμε.

Lewis Hamilton – Neymar

 

 

Τι κοινό έχεις ένας πιλότος της F1 με έναν Βραζιλιάνο superstar του ποδοσφαίρου; Πολλά όπως φαίνεται από τη φιλία του Lewis Hamilton με τον Neymar. Ένα εξ αυτών η μόδα, καθώς πολλές φορές έχουν εμφανιστεί παρέα σε Εβδομάδες Μόδας. Ο Hamilton έχει χαρακτηρίσει «αδερφό από άλλη μητέρα» τον Neymar και όποτε βρίσκουν ευκαιρία συναντιούνται για να περάσουν χαλαρές και όμορφςε στιγμές. Εξάλλου το Μονακό όπου μένει ο πιλότος απέχει μόλις μία ώρα από το Παρίσι.

Tobias Harris - Boban Marjanovic

 

 

Αγαπιούνται και δεν το κρύβουν. Μπορεί να μην αποτελούν μεγαλύτερους αστέρες από τους παραπάνω στη λίστα, αλλά οι δύο μπασκετμπολίστες είναι το πιο fun παρεάκι που οφείλεις να ακολουθήσεις. Είναι εκείνοι οι κολλητοί που πλησιάζουν περισσότερο σε φιλοσοφία τη δική σου σχέση με τους κολλητούς. Δεν χάνουν την ευκαιρία να ανεβάζουν βίντεο σε Instagram και Tik Tok και αυτοτρολάρονται με κάθε τρόπο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved