Πώς να μεγαλώσεις μουστάκι όπως το έκανε ο πατέρας σου

Αν θέλεις να τον κάνεις περήφανο πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες.

Το μουστάκι είναι υπόθεση ιερή για τον άντρα και την ιστορία του. Σίγουρα κάποιος από εσάς είχε πατέρα που είχε κάποτε μουστάκι. Αυτό δεν είναι παράξενο. Μπορεί τώρα να θέλεις κι εσύ να μεγαλώσεις μουστάκι, έτσι για λίγο, για να δεις πως είναι. Για να το κάνεις όμως πρέπει να ξέρεις μερικά βασικά πράγματα.

Μερικά μουστάκια που έμειναν στην ιστορία:

 

 

Είτε έχεις αρχίσει να αφήνεις το μουστάκι σου να μεγαλώνει είτε το έχεις στη σκέψη σου επειδή είναι μία από τις τάσεις που κυκλοφορεί, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις πως να το φροντίσεις σωστά.

 

 
 

Δεν είναι κάτι απλό να αφήσεις μουστάκι. Χρειάζεται υπομονή και πολύ περιποίηση. Το να το αφήσεις στο έλεος του θεού μάλλον δεν είναι καλό. Αν είναι να το κάνεις κάντο σωστά.

Η περιποίηση του μουστακιού σου διακρίνεται ανάλογα με τα στάδια της ανάπτυξής του. Στο αρχικό στάδιο, όταν ακόμα οι τρίχες είναι κοντές μπορείς να το φροντίζεις και να κουρεύεις τα ατίθασα σημεία με μια καλή κουρευτική μηχανή που θα σε βοηθήσει να το κάνεις με απόλυτη ομοιομορφία.

 

 
 

Μόλις όμως το μουστάκι μεγαλώσει αρκετά και οι τρίχες μακρύνουν θα πρέπει να αρχίσεις να χρησιμοποιείς τα ειδικά ψαλίδια που θα του δώσουν το στυλ και το σχήμα που θέλεις. Ίσως τότε να είναι και η κατάλληλη χρονική στιγμή να προμηθευτείς μια χτένα για να το χτενίζεις, αλλά και λίγη λακ που θα το κάνει να μένει σταθερό και να χτενίζεται εύκολα στο σχήμα που θέλεις, αλλά και που θα σε βοηθήσει  να μπαλώσεις τυχόν κενά που μπορεί να έχει.

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved