Cobra Kai: Στη νέα σεζόν θα έχουμε μία σημαντική επιστροφή

Μόλις δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την 5η σεζόν.

Όλοι περιμένουμε πως και πως τη νέα σεζόν του γνωστού σε όλους Cobra Kai και τώρα έχουμε πολύ καλά νέα όπως και υλικό για να χορτάσουμε λίγο τη πείνα μας.

Πώς το karate βοήθησε τον William Zabka του Cobra Kai να ξαναβρεί την χαμένη του φόρμα

Το Cobra Kai αποτελεί μία καλή επιλογή του (ελληνικού) Netflix αυτή τη στιγμή, με άπαντες να έχουν δει τα επεισόδια της 4ης σεζόν. Αυτό, πέρα από μία ακόμη απόδειξη της δυναμικής της σειράς, επιβεβαιώνει πως η νοσταλγία για το Karate Kid θα υπάρχει πάντοτε, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που θα μπορεί να μυήσει και νέες γενιές θεατών.

 

 
 

Βρισκόμαστε έναν μήνα ακριβώς πριν την πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Cobra Kai και το Netflix ξεκίνησε δυναμικά την προώθησή της, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες.

Οι Μillenialls και η Gen Z δεν είναι αδιάφοροι ρεμπεσκέδες, λεφτά δεν έχουν

Αυτές είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές ειδικά όσον αφορά το "Miyagi-Verse" καθώς υπάρχει μια νέα μεγάλη επιστροφή από το παρελθόν του franchise.

Ο λόγος για την Mike Barnes του Sean Kanan, ο οποίος δηλώνει ξανά παρών μετά το The Karate Kid Part III. Την ίδια στιγμή κάνει ντεμπούτο στη σειρά η Alicia Hannah-Kim ως την Κορεάτισσα Sensei ονόματι Kim Da-Eun, που θα είναι στο πλευρό του Cobra Kai dojo του αδίστακτου Terry Silver (Thomas Ian Griffith).

 

 
 

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν του Cobra Kai

Η "αυτοκρατορία" των dojo που είχε υποσχεθεί ο Terry Silver στο φινάλε της 4ης σεζόν γίνεται πραγματικότητα. Ο LaRusso ζει τον απόλυτο εφιάλτη, ο Kreese βρίσκεται στη φυλακή και ο Jonny Lawrence προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του αφήνοντας στην άκρη το καράτε. Θα μπορέσει όμως ο Daniel με τη βοήθεια του νέου του συμμάχου να αντισταθούν στο "No Mercy" καράτε που επικρατεί στην Κοιλάδα;

 

 
 

Παίζουν οι: Ralph Macchio, Martin Kove, William Zabka, Thomas Ian Griffith, Jacob Betrand, Payton List, Mary Mouser, Tanner Buchanan και Xolo Madriduena.

Ειδικά για αυτή τη σεζόν οι showrunners του Cobra Kai έχουν υποσχεθεί πολλά και μεγάλα cameos από την ιστορία του Karate Kid franchise, οπότε αρχίστε τα στοιχήματα για το ποιοι θα σκάσουν μύτη σε αυτή την μητέρα των μαχών που είναι προ των πυλών στο All Valley. Τα στοιχήματα βέβαια δίνουν και παίρνουν για την εμφάνιση της Hilary Swank.

Η 5η σεζόν του Cobra Kai θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο ελληνικό Netflix.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved