PS5: Μήπως ήρθε η ώρα να το πάρεις τώρα που είναι ακόμη φτηνό;

Η Sony απαντάει στις φήμες που θέλουν να ανεβαίνει η τιμή του.

Μήπως τελικά έχει έρθει η ώρα να πάρουμε αυτό το διάσημο PS5; Κάτι λέγεται πως η τιμή του θα ανέβει πολύ και μάλλον είναι καλή στιγμή να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο.

Το PlayStation 5 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από το Νοέμβριο του 2020 έναντι €499,99 για το βασικό μοντέλο, ενώ η Digital έκδοση της κονσόλας κοστίζει €399,99.

 

 
 

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, συζητείται στα social media το ενδεχόμενο η τιμή της κονσόλας να αυξηθεί στο άμεσο μέλλον, εν μέσω του δύσκολου οικονομικού κλίματος παγκοσμίως που έχει κάνει πολλές εταιρίες να παγώσουν τις προσλήψεις, με τον πληθωρισμό να αυξάνεται, την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη και άλλες γεωπολιτικές εντάσεις, όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία που έχει οδηγήσει σε αύξηση των τιμών για διάφορες πρώτες ύλες, όπως τα chips που χρειάζονται για όλα τα τεχνολογικά προϊόντα.

Μήπως τα γραφικά του PS5 και Xbox δεν έχουν πλέον διαφορά με την πραγματικότητα;

Αυτό φυσικά είναι κάτι λογικό να συμβεί αν το σκεφτείς καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς όλα τα προϊόντα έχουν πάρει μία ανοδική πορεία στην τιμή, παντού.

Βέβαια από τη Sony δεν έχουμε κάποια σαφή απάντηση η αλήθεια είναι…ας δούμε όμως τι ακριβώς είπανε από την εταιρία.

 

 
 

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το θέμα της αύξησης τιμής του PS5 ήρθε στο προσκήνιο έπειτα από την σχετική ερώτηση ενός επενδυτή. Συγκεκριμένα, η Sony αποκάλυψε πρόσφατα τα οικονομικά της αποτελέσματα, όταν τα υψηλόβαθμα στελέχη της κλήθηκαν να απαντήσουν αν εξετάζουν το ενδεχόμενο.

Απαντώντας, λοιπόν, σε έναν επενδυτή, ο εκτελεστικός αναπληρωτής πρόεδρος και οικονομικός διευθυντής της εταιρίας, Hiroki Totoki, δήλωσε:

Όσον αφορά μια πιθανή αύξηση τιμής για το PS5, αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο που να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved