Εσύ ξέρεις πως να δώσεις τις πρώτες βοήθειες;

Σε περίπτωση ανάγκης πρέπει να είσαι έτοιμος.

Σίγουρα σε όλους μας έχει συμβεί να είμαστε παρόντες σε κάποιο έκτακτο περιστατικό που ένας συνάνθρωπος μας χρειάζεται βοήθεια . Είτε είμαστε σπίτι , είτε στη δουλειά , είτε σε διακοπές, είναι καλό να γνωρίζουμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε γεγονότα όπως λιποθυμία, αιμορραγία μύτης, τσίμπημα από έντομο και άλλα.

Φτιάξε στήθος από ατσάλι σε πέντε λεπτά

 
 

Δεδομένης και αδιαμφισβήτητης αξίας οι Πρώτες Βοήθειες αποβαίνουν σωτήριες για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Ιδιαίτερα , μάλιστα, όταν πρακτικοί λόγοι μας αναγκάζουν να προσφέρουμε την άμεση συνδρομή μας, μέχρις ότου μεταφερθεί ο άρρωστος στο πλησιέστερο νοσοκομείο, για πιο ουσιαστική αντιμετώπιση και θεραπεία.

 

 
 

Η αναγκαία γνώση παροχής πρώτων βοηθειών μπορεί να αποκτηθεί από τον οποιοδήποτε με απλή διαδικασία και πρακτικές ασκήσεις δεδομένου “Κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν”.

 

 
 

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ιατρική εκπαίδευση για να μπορείς να βοηθήσεις ένα συνάνθρωπό σου σε μια δύσκολη στιγμή μέχρι να φτάσει επαγγελματική βοήθεια. Οι παρακάτω οδηγίες μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμες.

Δες εδώ τι πρέπει να γνωρίζεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved