Η Warner Bros σκέφτεται να αντικαταστήσει την Amber Heard στο Aquaman 2

Λένε πως δεν έχει χημεία με τον Jason Momoa αλλά…

Ο πρόεδρος της DC Films κατέθεσε την Τρίτη ότι το στούντιο σκέφτεται να αντικαταστήσει την Amber Heard στο Aquaman 2 επειδή της έλειπε η χημεία στην οθόνη με τον πρωταγωνιστή Jason Momoa.

Η Heard έλαβε τελικά το καστ στο σίκουελ, αλλά οι δικηγόροι της στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση Heard/Johnny Depp υποστήριξαν ότι παραλίγο να χάσει την προσοδοφόρα προσφορά και δεν μπορούσε να επαναδιαπραγματευτεί για περισσότερα χρήματα λόγω της σφοδρής διαδικτυακής αντίδρασης για τους ισχυρισμούς της για ενδοοικογενειακή κακοποίηση εναντίον του Depp.

O Jason Momoa θέλει να γίνει ο πρώτος πραγματικά κακός του Fast & Furious

Η Heard ζητά 100 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Depp, ο οποίος ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια από τη Heard.

Ο Walter Hamada, επικεφαλής της μονάδας DC της Warner Bros., ήταν ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε από την πλευρά του Depp καθώς άρχισαν να αντικρούουν την ανταγωγή της Heard στο δικαστήριο στο Fairfax της Virginia. Εμφανιζόμενος μέσω βίντεο, ο Hamada κατέθεσε ότι οι καταγγελίες κατάχρησης δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στη λήψη αποφάσεων στο Aquaman 2.

«Δεν είχαν πολλή χημεία μαζί με τον Jason», είπε ο Hamada. «Κατάφεραν να κάνουν αυτή τη σχέση να δουλέψει στην πρώτη ταινία, αλλά υπήρχε η ανησυχία ότι χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να φτάσει εκεί».

Ο Hamada είπε ότι η χημεία δημιουργήθηκε στο post-production, χρησιμοποιώντας την «μαγεία»της τεχνολογίας. Είπε ότι δεν είναι ασυνήθιστο για δύο ηθοποιούς να στερούνται χημείας.

«Το ξέρεις όταν το βλέπεις και η χημεία δεν ήταν εκεί», είπε.

Πρόσθεσε ότι το στούντιο όντως καθυστέρησε να πάρει την απόφαση του για αρκετές εβδομάδες, καθώς εξέταζε εάν θα αναδιατύπωνε τον ρόλο της Mera, που ήταν το ερωτικό ενδιαφέρον του Aquaman στην πρώτη ταινία.

Η ομάδα της Heard υποστήριξε ότι έχασε τουλάχιστον έναν άλλο ρόλο - μια ταινία της Amazon με τον Gael Garcia Bernal - καθώς και πλούσιες συμφωνίες λόγω της συνεχιζόμενης αντίδρασης εναντίον της σχετικά με τους ισχυρισμούς κατάχρησής της εναντίον του Depp, που περιλαμβάνει μια ηλεκτρονική αίτηση για απομάκρυνση από το Aquaman 2 που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 4,3 εκατομμύρια υπογραφές μέχρι σήμερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved