Beast: Ο Idris Elba έχει τα κότσια να τα βάλει με ένα αληθινό λιοντάρι

Στη νέα του ταινία ο διάσημος ηθοποιός ξεφεύγει εντελώς.

Ο Idris Elba θα πρωταγωνιστήσει στο Beast, ένα θρίλερ επιβίωσης που θα σκηνοθετήσει ο Baltasar Kormakur (Everest, Adrift) για την Universal Pictures.

Η ταινία βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα του Jaime Primak-Sullivan και το σενάριο γράφτηκε από τον Ryan Engle (Rampage).

Έκλεισε ο Idris Elba για νέος James Bond;

Οι λεπτομέρειες της ιστορίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά έχει διαρρεύσει ότι η υπόθεση θα μοιάζει με την ταινία The Shallows του 2016 με την Blake Lively, που υποδύθηκε μια surfer που καταδιώκεται από έναν καρχαρία. Το Beast ωστόσο δεν θα έχει καρχαρία αλλά ένα λιοντάρι.

Το Beast είναι η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Idris Elba (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, The Suicide Squad), ο οποίος παίζει σε ένα νέο θρίλερ και υποδύεται έναν πατέρα που έχει παγιδευτεί για τα καλά σε μία επικίνδυνη κατάσταση μαζί με τις κόρες του.

 

 
 

Το Beast έρχεται σε σκηνοθεσία του Baltasar Kormákur (Everest) σε ένα σενάριο που έγραψε ο Ryan Engle (Rampage) από μια πρωτότυπη ιστορία του Jaime Primak Sullivan. Ο Sullivan υπηρετεί ως εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία μαζί με τον Bernard Bellew.

Ο Dr. Nate Daniels, είναι χήρος και πηγαίνει ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική μαζί με τις δύο κόρες του, μιας και εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τη σύζυγό του. Εκεί βρίσκεται σε ένα καταφύγιο θηραμάτων που διαχειρίζεται ο Martin Battles, ένας παλιός οικογενειακός φίλος και βιολόγος. Όλα θα πάρουν μια άσχημα τροπή, μιας και αυτό το ταξίδι αναψυχής μετατρέπεται σε έναν τρομερό αγώνα επιβίωσης, όταν ένα λιοντάρι που έφυγε από λαθροκυνηγούς και βλέπει τώρα τους ανθρώπους ως εχθρούς, αρχίζει να τους καταδιώκει.

Το Beast θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved