pexels Κριάρι τρώει τρία χρόνια φυλάκιση για κουτουλιές θανάτου

Θα περάσει τα επόμενα 3 χρόνια της ζωής του στη φυλακή για τον θάνατο μίας 45χρονης γυναίκας.

Η είδηση έρχεται από το Νότιο Σουδάν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gulf News» ένα κριάρι κρίθηκε ένοχο για θανατηφόρα σωματική βλάβη και θα περάσει τα επόμενα τρία χρόνια της ζωής του στη φυλακή. Συγκεκριμένα επιτέθηκε στην 45χρονη Adhieu Chaping με κουτουλιές, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να υποστεί σοβαρά τραύματα στα πλευρά και τελικά να υποκύψει.

«Το κριάρι επιτέθηκε χτυπώντας τα πλευρά της και η ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε αμέσως. Αυτό λοιπόν συνέβη στο Rumbek East σε ένα μέρος που ονομάζεται Akuel Yol. Ο ρόλος μας ως αστυνομία είναι να παρέχουμε ασφάλεια και να χωρίζουμε στους καυγάδες. Το κριάρι συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του Maleng Agok Payam. Η υπόθεση θα περάσει στο εθιμικό δικαστήριο όπου μπορεί να εκδικαστεί ειρηνικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τοπικός εκπρόσωπος της αστυνομίας Elijah Mabor Makuach.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του ζώου θεωρήθηκε αθώος, με αποτέλεσμα το κριάρι να παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη και να καταδικάζεται για τριετή φυλάκιση. Μετά την απελευθέρωσή θα περάσει στην οικογένεια του θύματος όπως υπαγορεύει το τοπικό εθιμικό δίκαιο ενώ άλλο δικαστήριο της πόλης Rumber αποφάσισε πως ο ιδιοκτήτης του ζώου θα πρέπει να προσφέρει 5 αγελάδες στην οικογένεια του θύματος ως αποζημίωση.

Ας πρόσεχε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved