O Jason Momoa θέλει να γίνει ο πρώτος πραγματικά κακός του Fast & Furious

Το πιο δύσκολο πράγμα δεν είναι να κάνεις τον κακό στο Fast & Furious, αλλά να παραμείνεις κακός μέχρι το τέλος.

Ας υποθέσουμε για λίγο ότι δεν έχουμε δει ποτέ τον Jason Momoa σε κάποιον ρόλο του και πρέπει να κρίνουμε με βάση το παρουσιαστικό του σε κάποιο casting, έχει χαρακτηριστικά για villain. Παρά τη σχεδόν σατανική του όψη, ο Momoa σπάνια έχει επιλεχθεί για να παίξει το bad guy, άσχετα από το αν σύσσωμος ο γυναικείος πληθυσμός θεωρεί πως είναι το απόλυτο bad guy. 

Αυτό το οξύμωρο μάλλον τον έχει στοιχειώσει και τον ίδιο και σε πρόσφατη συνέντευξη στο Entertainment Weekly δήλωσε πως είναι ανυπόμονος που θα είναι ο κακός στη 10η και τελευταία (;) ταινία του πιο γρήγορου κινηματογραφικού franchise. Βέβαια η προσμονή του αυτή μπορεί να διαψευσθεί παταγωδώς αν θυμηθούμε την παράδοση των κακών του Fast & Furious. 

 

 

Από τον αδικοχαμένο Paul Walker, μέχρι τον Jason Statham και τον Dwayne Johnson, όποιος και να ξεκίνησε σαν κακός, τελικά έγινε ισότιμο μέλος της οικογένειας του Vin Diesel. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι οι καλοί των Fast & Furious είναι κάτι κλέφτες και κοντράκηδες κάγκουρες, ενώ οι κακοί συνήθως εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των διωκτικών αρχών που τελικά γοητεύονται από το βάζο με το μέλι στο οποίο μπαίνουν τελικά ολόκληροι, πριν συμμετάσχουν στο οικογενειακό μπάρμπεκιου των Toretto. Φυσικά μοναδική εξαίρεση στη μανιέρα είναι το Tokyo Drift, με διαφορά το καλύτερο από τα 9 που έχουμε δει μέχρι σήμερα. 

Αυτή η αλλαγή στρατοπέδου που έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές δεν είναι και το πιο απίστευτο σεναριακά πράγμα που έχει γίνει στα Fast & Furious. Τα αυτοκίνητα όσο πάνε γίνονται όλο και πιο ιπτάμενα, μάλιστα ένα από αυτά παραλίγο να βρεθεί σε τροχιά γύρω από τη Γη. Αλλά τούτο το πράγμα με τη γοητεία που ασκεί αυτή η παραβατική οικογένεια σε νομοταγείς πολίτες, είναι ένα φαινόμενο που αξίζει ξεχωριστή έρευνα.

 

 

Τώρα σε ό,τι αφορά τον ενθουσιασμό του Jason Momoa, δύο ενδεχόμενα υπάρχουν. Το πρώτο είναι ότι θα καταφέρει να τον τουμπάρει και αυτόν ο Dom και να γίνει ο τελευταίος Ρομπέν των Δασών και μέλος της Familia. Αυτό το σενάριο έχει δύο υποπεριπτώσεις. Στην πρώτη αυτό θα γίνει πριν το τέλος του Fast & Furious 10 και στη δεύτερη να έχουμε τελικά και 11η ταινία και η μεταστροφή του Momoa να γίνει στις πρώτες σκηνές αυτής της ταινίας. 

Το άλλο ενδεχόμενο, και σίγουρα πιο εντυπωσιακό για όλους εμάς είναι να παραμείνει κακός μέχρι το τέλος της ταινίας και όντως το Fast & Furious 10 να είναι η τελευταία ταινία της σειράς. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε τον συνδυασμό δύο ειδήσεων που γκρεμίζουν φούρνο. Ο πιο καλοκαγαθος «κακός» των τελευταίων ετών θα μείνει πεισματικά κακός μέχρι το τέλος και έτσι ο Jason Momoa θα κάνει τη μεγαλύτερη κινηματογραφική ανατροπή από τον θάνατο του James Bond στο No Time to Die. 

Ελπίζουμε τα teaser και trailer που θα δούμε μέχρι το 2023, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες η ταινία, να είναι κάπως διαφωτιστικά για τις προθέσεις του νέου fast villain, θα γράψει άραγε ιστορία ή θα δούμε μια από τα ίδια;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved