Robert Downey Jr. και Matt Damon στην υπερομάδα του Christopher Nolan

Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο για τη νέα ταινία του Nolan, με τίτλο Oppenheimer.

Ό,τι αγγίζει ο Christopher Nolan αποκτάει μεγαλύτερο hype και νόημα ύπαρξης, ακόμα και αν η τελευταία ταινία του (Tenet) δίχασε τον κόσμο ως προς την πολυπλοκότητά της. Αυτή τη φορά λοιπόν ο Βρετανός σκηνοθέτης θα επιστρέψει στην «πολεμική» οδό και θα εστιάσει στην ανάπτυξη της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τον Robert Oppenheimer.

Τον διάσημο επιστήμονα θα υποδυθεί μάλιστα ο Cillian Murphy (Peaky Blinders) και ενδεχομένως η Emily Blunt τη γυναίκα του. Δυνατά ονόματα θα έλεγε κανείς, ωστόσο η μεγαλύτερη έκπληξη έχει να κάνει με τους δευτερεύοντες ρόλους.

 

 

Μαζί με τους παραπάνω, στο cast του Oppenheimer συμφώνησαν να βρίσκονται τόσο ο Robert Downey Jr. όσο και ο Matt Damon, κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι το hype γίνεται πολύ μεγαλύτερο από ότι περιμέναμε.

Ο Nolan άλλωστε αρέσκεται να δίνει δεύτερους ρόλους σε ταινίες του σε διάσημους ηθοποιούς, (βλ. Tom Hardy, Joseph Gordon Levitt, Scarlett Johansson, Kenneth Branagh, Robert Pattinson) καταφέρνοντας έτσι να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της ταινίας.

 

 

Ακόμα κανείς δεν ξέρει ποιους ρόλους θα υποδυθούν οι δυο διασημότητες του Hollywood ωστόσο είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι ο Nolan θα βρει τον καλύτερο τρόπο να τους αξιοποιήσει. Εξάλλου ενδέχεται να μην είναι οι τελευταίοι «λαμπεροί» που θα πάρουν μέρος την ταινία.

Η ταινία Oppenheimer αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου του 2023 και με μπάτζετ 100 εκ. δολάρια έχει ήδη δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες. Αν και το μεγαλύτερο ατού της είναι όπως πάντα ο ίδιος ο Christopher NolanChristopher Nolan.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved