O Mark Hamill αποκάλυψε μια φάρσα από τα παρασκήνια του Star Wars IV

Θύτες οι Mark Hamill, Harrison Ford και Carrie, στον ρόλο του θύματος ο George Lucas, αλλά φάνηκε να το παίρνει ψύχραιμα.

Το 1977 που βγήκε στις αίθουσες το Star Wars: A New Hope, κανείς δεν πίστευε στην επανάσταση που θα έφερνε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας και στον θεσμό της κινηματογραφικής τριλογίας. Ο George Lucas ήταν σχεδόν άγνωστος στο ευρύ κοινό και οι πρωταγωνιστές της ταινίας, παντελώς άγνωστοι. Μετά από μισό δις δολάρια σε εισπράξεις και τη δημιουργία ενός ολόκληρου νέου σύμπαντος, οι άλλες δύο ταινίες που ακολούθησαν και η ολοκλήρωση της πρώτης τριλογίας ήταν μόνο η αρχή.

 

 

Η καριέρα του Harrison Ford εκτοξεύθηκε σαν το Millenium Falcon, ενώ ο Mark Hamill ταυτίστηκε τόσο πολύ με τα Star Wars που μπορεί να μην κατάφερε να χτίσει μια καριέρα εκτός franchise, όμως κατάφερε να είναι αναπόσπαστο μέρος του franchise σε μελλοντικά projects.

Τα cameos του Mark Hamill σε όλα στα Star Wars 

Μετά και από τη δεύτερη τριλογία, με την οποία πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι η υπόθεση Star Wars έχει τελειώσει ως πρωτογενές κινηματογραφικό προϊόν, είδαμε μια νέα άνθηση χάρη στη συνεργασία με τη Disney. Το Force Awakens σηματοδότησε και την επιστροφή του Mark Hamill στον ρόλο του Luke Skywalker και φυσικά πέρασε από το The Mandalorian και το The Book of Boba Fett. 

 

 

Στο μεταξύ ο Hamill έχει φτιάξει τον δικό στρατό από jedi ιππότες σε Twitter και Instagram με πολύ συχνές παρεμβάσεις που αποκαλύπτουν παρασκήνια από τις παλιές, αλλά και από τις νέες Star Wars παραγωγές. Μια από αυτές ανέβηκε πρόσφατα στον λογαριασμό του στο Instagram. Η σκηνή διαδραματίζεται στους διαδρόμους του Death Star και βλεπουμε τους νεαρούς Hamill, Ford και Fisher να κάνουν πλάκα επαναλαμβάνοντας την ίδια ατάκα ότι ένα μικρόφωνο είχε μπει μέσα στο πλάνο. 

H τυχαία συνάτηση του Mark Hamill με τον Luke Skywalker 

Στην περιγραφή ο Hamill αναφέρει πως ο Lucas πάντα απολάμβανε τις αναποδιές λόγω αδιεξιότητας, και οι ηθοποιοί φρόντιζαν να τον ικανοποιούν με στημένες ή όχι σκηνές. Τέτοια αποσπάσματα δείχνουν ότι το κλίμα ήταν όντως καλό στα γυρίσματα των Star Wars, επιβεβαιώνοντας το κλισέ της «παρέας στα καμαρίνια». Αξίζει να αναφερθεί ότι το video έπιασε ένα εκατομμύριο views και 250.000 likes σε λιγότερο από 24 ώρες, μία ακόμα απόδειξη ότι τα Star Wars δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από τη μόδα, όσα χρόνια κι αν περάσουν. 

 

 

   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved