O Mark Hamill έχει παίξει σε όλα τα Star Wars από το 2015 μέχρι σήμερα

Δεν τον έχουμε δει, αλλά τον έχουμε ακούσει πολλές φορές.

Μοιάζει περισσότερο με κυνήγι θησαυρού παρά με αποκάλυψη το γεγονός ότι ο Mark Hamill παραμένει ενεργός στον γαλαξία των Star Wars δεκαετίες μετά το Episode 6. Η πρώτη αποκάλυψη ήρθε από τη Wookieepedia, εκεί που συγκεντρώνεται όλος ο πλούτος γνώσεων από τους πλέον φανατικούς οπαδούς του Πολέμου των Άστρων.

 

 

Σύμφωνα με την πρόσφατη αποκάλυψη, η φωνή του EV-9D9 στο Mandalorian ανήκει στον ίδιο ηθοποιό που ενσάρκωσε πρώτος τον Luke Skywalker. Και αυτό ήταν μόνο η θρυαλλίδα των αποκαλύψεων γιατί όπως φαίνεται ο Mark Hamill χρησιμοποιεί τα ονόματα των αδερφών του σαν ψευδώνυμα όταν δανείζει τη φωνή του. Την αποκάλυψη ότι συμμετέχει ως William M. Patrick στα Star Wars την έκανε ο ίδιος, δίνοντας το σύνθημα για ένα σαφάρι αποκάλυψης ρόλων από τους λάτρεις του διαστημικού saga.

 

 

Η μέχρι τώρα έρευνα έχει αποδώσει καρπούς και φαίνεται πως ο Mark Hamill έχει δώσει τη φωνή του, εκτός από τον EV-9D9, στους Dobbu Scay από το The Last Jedi, τον Boolio από το The Rise of Skywalker. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς το ψευδώνυμο  William M. Patrick εμφανίζεται σε κάθε καινούργιο Star Wars πράγμα που σημαίνει ότι έχει δώσει τη φωνή του και σε άλλους μικρούς ρόλους. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved