To Northman είναι η πιο κάφρικη R-rated ταινία για το 2022

Ένα θρίλερ που μας εξηγεί την πραγματική βία των Vikings.

Όποιος ήθελε να δει το The Northman του Ρόμπερτ Έγκερς στην οθόνη, θα χαρεί πολύ να ακούσει τις πρώτες αντιδράσεις για το φιλόδοξο θρίλερ εκδίκησης των Βίκινγκς οι οποίες είναι πολλά υποσχόμενες.

Όπως πολλοί είχαν υποψιαστεί αμέσως από το trailer, ο θανατηφόρος συνδυασμός ισχύει:

Ένας οραματιστής σκηνοθέτης όπως ο Έγκερς. ο οποίος έρχεται από ένα εκπληκτικό σκηνοθετικό ντεμπούτο μεγάλου μήκους στο The Witch και μια ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στο The Lighthouse (και τα δύο παράγονται από το indie powerhouse στούντιο A24)

15 πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τους Βίκινγκς

 

 

Ένα all-star καστ με τους Alexander Skarsgard, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Willem Dafoe, Claes Bang, Bjork, τον διάσημο Ισλανδό ισχυρό Hafþór Júlíus Björnsson.

 

Επιπλέον, η ανανεωμένη γοητεία του σύγχρονου πολιτισμού μας με την κουλτούρα των Βίκινγκ πλέον με αυτή την ταινία έχει προχωρήσει πολύ…

«Η καλύτερη ταινία της χρονιάς μέχρι στιγμής», υποστήριξαν ορισμένοι προληπτικά, και μια εξαιρετικά εντυπωσιακή κινηματογραφική υπόθεση, σύμφωνα με τη γενική συναίνεση μεταξύ των κριτικών. Όντως το στόρι είναι καλό…

Η ιστορία ξεκινά με έναν νεαρό πρίγκιπα Amleth, ο οποίος είναι στα πρόθυρα να γίνει άντρας όταν γίνεται μάρτυρας της βάναυσης δολοφονίας του πατέρα του, King Aurvandill (που απεικονίζεται από τον Ethan Hawke) στα χέρια του θείου του Fjölnir (που απεικονίζεται από τον Claes Bang). Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, ο Fjölnir αποφασίζει να απαγάγει τη μητέρα του αγοριού, βασίλισσα Gudrún (που απεικονίζεται από τη Nicole Kidman).

 

Δύο δεκαετίες αργότερα, ο Amleth (που απεικονίζεται από τον Alexander Skarsgard) είναι τώρα ένας πλήρως ανεπτυγμένος Βίκινγκ που κάνει επιδρομές σε σλαβικά χωριά. Σύντομα συναντά έναν μάντη που του θυμίζει τον όρκο που πήρε: να σώσει τη μητέρα του, να σκοτώσει τον θείο του, να εκδικηθεί τον πατέρα του. Με λίγα λόγια αγνό και τίμιο σφαξίδι…δεν μας χαλάει καθόλου.

Εμείς πάντως περιμένουμε πώς και πώς να το δούμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved