«Vikings:Valhalla»: Το νέο τρέιλερ είναι πολύ πιο αιματηρό

Στις 25 Φεβρουαρίου καταφθάνουν στο Netflix οι ορδές του Leif Erikson.

Επιτέλους ήρθε η ώρα για μία σοβαρή σειρά στο Netflix. Πως και πως περιμέναμε αυτή τη μέρα και φυσικά αυτή η μέρα πλησιάζει.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νεότερο trailer του Vikings: Valhalla που αποτελεί sequel της λατρεμένης σειράς που κάποτε πρόβαλλε το History Channel. Τώρα ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε. Πόσο σου έχει λείψει αυτή η σειρά, έλα παραδέξου το…

Η νέα ματιά στο πολυαναμενόμενου επικό και ιστορικό σόου δράσης του Netflix μάς προετοιμάζει για ένα αιματοβαμμένο μάθημα ιστορίας, μέσα από τα μάτια τριών εκ των πιο εμβληματικών φιγούρων της σκανδιναβικής ιστορίας. Περιμένουμε να δούμε πολύ αίμα και σφάξιμο. Μας είχε λείψει αυτό το επικό αίσθημα και γενικότερα οι Vikings.

Ο παραγωγός του νέου σόου, Jeb Stuart (Die Hard, The Fugitive) επισημαίνει πως δεν χρειάζεται να δει κανείς την προηγούμενη σειρά για να καταλάβει τι θα γίνει στο "Vikings" αν και υπάρχουν στοιχεία και ονόματα που το συνδέουν αλλά μέχρι εκεί. Με λίγα λόγια τώρα θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό από την σειρά που είχαμε μάθει τόσο καιρό.

 

 
 

Δηλώνει μάλιστα πως η δράση της σειράς και τα γεγονότα θα προχωρούν πολύ γρήγορα, καθώς θα μεταφερθούμε 100 χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στο "Vikings".

Στο νέο σόου του σύμπαντος των Vikings πρωταγωνιστούν οι: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, και Soren Pilmark.

 

 

Η σύνοψη του Vikings: Valhalla:

Περισσότερα από χίλια χρόνια πριν, στις αρχές του 11ου αιώνα, η σειρά εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ). Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

To Vikings Valhalla θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου του 2022 αποκλειστικά στο Netflix.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved