Το «Vikings: Valhalla» είναι πιο άγριο από ότι νομίζαμε

Ξέχνα τους Ragnar και Rollo. Στη νέα σειρά του Netflix θα χυθεί πολύ αίμα.

Τόσος καιρός χωρίς Vikings είναι πολύς, σαν να πέρασαν 100 χρόνια από τους Ragnar, Bjorn, Ivar, Floki και Lagertha. Οι δημιουργοί της σειράς σίγουρα δεν σκέφτηκαν αυτό, αλλά η νέα σειρά με τίτλο Vikings: Valhalla, τοποθετείται περίπου τόσα χρόνια μετά τα γεγονότα της προηγούμενης ιστορίας.

Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στον 11ο αιώνα, σε μια περίοδο όπου το Kattegat έχει μετατραπεί σε ένα εμπορικό σταυροδρόμι ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και πλέον ακολουθούμε τις θρυλικές μορφές των Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada και Norman King William the Conqueror. Πρόκειται για μερικούς εκ των πλέον διάσημων Vikings στην ιστορία μέσα σε μια σειρά γεμάτη αίμα και ένα μονοπάτι για επιβίωση, σε έναν κόσμο που συνεχώς δείχνει να εξελίσσεται. Θα χωρέσουν οι Vikings στο «αύριο» αυτό ή η εποχή τους έχει ξεπεράσει;

 

 

Το cast

Οι πρωταγωνιστές και οι χαρακτήρες είναι οι εξής: Sam Corlett (Leif Eriksson), Frida Gustavsson (Freydis Eriksdotter), Bradley Freegard (King Canute), Laura Berlin (Emma of Normandy), Leo Suter (Harald Sigurdsson), Jóhannes Jóhannesson (Olaf Haraldson), David Oakes (Earl Godwin), Caroline Henderson (Jarl Haakon), Pollyanna McIntosh (Queen Ælfgifu), Asbjørn Krogh Nissen (Jarl Kåre).

 

val66

 

Η σειρά ετοιμάζεται να επαναφέρει τη μόδα των Vikings μέσα από τα μάτια των δημιουργών Michael Hirst και Jeb Stuart, ενώ περιμένουμε την πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου στο Netflix.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved