Ε ρε γλέντια! Έσκασε το νέο τρέιλερ των Vikings

Αυτό. Και τίποτα άλλο.

Καταρχάς για να μην έχουμε τίποτα λιγοθυμίες, τίποτα κατάρες, τίποτα κλάματα και αυτοκτονίες με χαρακίρι. Για να μην πέσει κανείς από κανένα μπαλκόνι λοιπόν, να σου πούμε πως αν δεν έχεις τελειώσει την 4η σεζόν των Vikings μην προχωρήσεις παρακάτω στο τρέιλερ για έναν απλούστατο λόγο: ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΒΑΡΒΑΤΑ ΣΠΟΙΛΕΡ, ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!

Πριν όμως αφεθείς στους άγριους άνεμους που έρχονται με φόρα από την πρωτόγονη γη της Σκανδιναβίας κάνε ένα μικρό διάλειμμα για τον εαυτό σου. Δώσε λίγο χρόνο για να αναπολήσεις τις στιγμές αγνής ανόθευτης πώρωσης που σου έχει χαρίσει η σειρά από το 2013 μέχρι σήμερα.

Τσέκαρε ένα recap των πρώτων τριών σεζόν. Τσέκαρε ξανά τα τοπία που λάτρεψες, τα παγωμένα φιορδ και τα ανήλιαγα δάση, τις λυσσασμένες θάλασσες και τα απόκοσμα χιόνια. Τσέκαρε τα πρόσωπα που αγάπησες (Ragnar), που μίσησες (Rollo), που ερωτεύτηκες (Lagertha), που σκέφτηκες «τι στο διάολο έχει τώρα στο κεφάλι του αυτός» (Floki) στη μεγαλύτερη τηλεοπτική saga που έχουν δει τα ματάκια μας. 

Kι επειδή τη ρήση «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» σίγουρα θα την αγαπούσαν και οι αγαπητοί μας βάρβαροι από τον Βορρά στην περίπτωση που μπορούσαν να διαβάσουν, δε θέλουμε να σε πρήξουμε με πολλά λογάκια. Πιθανόν να μην άντεξαν την αναμονή και να παράτησες ήδη το recap.

Άλλωστε ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Πάρε το νέο τρέιλερ των Vikings για τον 5ο κύκλο χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved