Rambo Vs Rocky: Ποιος θα έβγαινε νικητής από μία τέτοια μάχη;

Ο Stallone αναρωτιέται ποιος θα επικρατούσε σε μία μάχη μεταξύ των πιο διάσημων ρόλων του.

Ο Sylvester Stallone αναλύει ποιος θα κέρδιζε σε μια μάχη μεταξύ των δύο εμβληματικών χαρακτήρων του, του Rocky Balboa και του John Rambo. Το 1976, ο Sylvester Stallone έγραψε και πρωταγωνίστησε στο Rocky του σκηνοθέτη John G. Avildsen. Η ταινία εισήγαγε το κοινό στον ομώνυμο Ιταλό Επιβήτορά της, έναν τύπο που έχει μια μοιραία μάχη με τον παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας βαρέων βαρών, Apollo Creed (Carl Weathers). Ο Sylvester Stallone συνέχισε για να επαναλάβει τον ρόλο του σε 6 ταινίες Rocky και 3 spin-off του Creed.

 

 
 

Το 1982, ο Sylvester Stallone έκανε το ντεμπούτο του ως πράσινος μπερές και βετεράνος του Βιετνάμ John Rambo στο Πρώτο Aίμα, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του David Morell. Παρόμοια με την κινηματογραφική θητεία του στη δεκαετία του '80 ως Rocky, ο Stallone έκλινε περαιτέρω στην προσωπικότητα του ήρωα πολέμου Rambo, τελειώνοντας με το Rambo: Last Blood του 2019. Τώρα, το όνομα του Sylvester Stallone έχει γίνει συνώνυμο τόσο με τον Rocky κι όσο και με τον Rambo. Δεδομένης της ιδιότητας του κάθε χαρακτήρα ως πολεμιστή, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, οι σκληροπυρηνικοί θαυμαστές του Stallone έχουν συχνά συζητήσει ποιος θα κέρδιζε σε έναν αγώνα μεταξύ του (πολύ) σκληροπυρηνικού πρωταθλητή της πυγμαχίας βαρέων βαρών και του πολλά βαρύ και επικίνδυνου στρατιώτη.

 

 
 

Ο Sylvester Stallone μπαίνει συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιράζεται στοιχεία από τα παρασκήνια από τη δουλειά του στα franchise Rocky και Rambo. Πρόσφατα, μια αφίσα θαυμαστών που διαφημίζει τον αγώνα μεταξύ των δύο χαρακτήρων του ώθησε τον 75χρονο ηθοποιό να δώσει τη γνώμη του για τη θεωρητική μάχη. Ο Sylvester Stallone κατέρριψε τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα, τις στρατηγικές και τις τεχνικές μάχης κάθε χαρακτήρα, πριν αποφασίσει τελικά ότι, όποιος κερδίσει, «κανένας άνθρωπος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος».

 

 

Ο Sylvester Stallone όχι μόνο έχει υποδυθεί τους δύο εμβληματικούς χαρακτήρες, αλλά έχει γράψει και σκηνοθετήσει την πλειοψηφία των ταινιών του Rocky και του Rambo. Η κατανόηση αυτού του φανταστικού αγώνα και των μαχητών του είναι απαράμιλλη. Αν η λεπτομερής ανάλυσή του είναι κάποια ένδειξη, ο Sylvester Stallone θέλει να δει αυτό το crossover όσο κανένας από τους εκατομμύρια θαυμαστές του Rambo και του Rocky. Τούτου λεχθέντος, ενώ το Rambo: Last Blood φαίνεται να είναι το καρφί στο κινηματογραφικό φέρετρο του χαρακτήρα του, το franchise Rocky απλώς επιστρέφει για περισσότερα.

 

 

Ο Sylvester Stallone πέρασε τον περασμένο χρόνο δουλεύοντας το Rocky IV, με την ονομασία Rocky IV: Rocky vs. Drago, το οποίο έσπασε ρεκόρ πανδημίας μέσω των προπωλήσεων εισιτηρίων για μια εκδήλωση μιας νύχτας τον Νοέμβριο του 2021. Επιπλέον, ο Michael B. Jordan αυτή τη στιγμή σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο Creed 3, συνεχίζοντας το βαρέων βαρών ταξίδι του Adonis Johnson/Creed. Στο Creed 2, ο Rocky φάνηκε να περνάει τη δάδα και να αποσύρεται επίσημα οριστικά.

 

 

 

Ωστόσο, ο Stallone συνεχίζει να πειράζει την επιστροφή του Ιταλού Stallion σε μια πιθανή σειρά prequel. Το αν αυτό θα συμβεί ή όχι μένει να φανεί. Ωστόσο, στο μεταξύ, ενώ ο Sylvester Stallone αρνείται να δώσει μια οριστική απάντηση, φαίνεται ότι η συζήτηση μάχης Rocky εναντίον Rambo θα συνεχίσει να μαίνεται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved