Λάμψη Stallone και Statham στη Θεσσαλονίκη για λόγους «Expendables 4»

Τους πλαισιώνουν Andy Garcia και Megan Fox και η υπόλοιπη παρέα των Αναλώσιμων.

Ποιος δεν έχει δει έστω και μία ταινία από τη σειρά Expendables; Μάλλον κανείς. Τώρα μάθαμε πως η νέα ταινία θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα θα έχει μεγάλα ονόματα όπως Andy Garcia και Megan Fox, Stallone και Statham.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχαν τα γυρίσματα του The Enforcer με τον Antonio Banderas, η Θεσσαλονίκη μπήκε για τα καλά όπως φαίνεται στο χάρτη των διεθνών παραγωγών.

 

 

Πλέον η Ελλάδα προτιμάται από τα διεθνή στούντιο παραγωγής μιας και τα εργατικά είναι φθηνά. Mαθαίνουμε πως έχουν στηθεί σκηνικά ήδη στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Έχουν στήσει στη Θέρμη ένα τεράστιο πλατό και φτιάχνουν αυτή τη στιγμή μία πολεμική φρεγάτα 100 επί 30, για να γυρίσουν μία πολύ μεγάλη σκηνή δράσης.

  

 
 

Για αυτό και η Millenium Films (που ανέλαβε την παραγωγή της ταινίας του Μπαντέρας) δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της και φέρνει το The Expendables 4 στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια όσοι ζουν στην Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα γυρίσματα της ταινίας σε κάποιο δρόμο της πόλης.

 

 
 

Πράγματι, αυτό που ακουγόταν εδώ και καιρό πλέον επιβεβαιώνεται και μια ακόμη μεγάλη παραγωγή του Χόλιγουντ θα γυριστεί στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. η πόλη θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα γυρίσματα της νέας ταινίας.

Πρόκειται για το πασίγνωστο franchise ταινιών δράσης που δημιούργησε ο Sylvester Stallone και έχει σημειώσει συνολικές εισπράξεις (τριλογία) πάνω από $800 εκατομμύρια.

Δες εδώ σκηνές από τις προηγούμενες ταινίας στης σειράς Expendables:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved