Peaky Blinders: Έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της 6ης σεζόν

Και είναι πραγματικά πολύ κοντά.

Ήταν μια μακρά, μεγάλη αναμονή, αλλά φαίνεται ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας της έκτης σεζόν του Peaky Blinders έχει επιτέλους αποκαλυφθεί.

Συνήθως η ανακοίνωση έρχεται μέσω ενός επίσημου λογαριασμού στο Twitter, αλλά αυτή τη φορά οι θαυμαστές έμαθαν για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας μέσω μιας συνέντευξης στους Sunday Times με τον σκηνοθέτη της σειράς Anthony Byrne.

 

 

Το LadBible αναφέρει ότι το άρθρο, το οποίο φαίνεται ότι έχει τροποποιηθεί στο διαδίκτυο, αποκάλυψε ότι η έκτη και τελευταία σεζόν θα έρθει στις οθόνες μας στις 27 Φεβρουαρίου. Οι ομάδες του BBC και του Peaky δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει.

 

 
 

Η πέμπτη σεζόν ξεκίνησε με δύο επεισόδια που κυκλοφόρησαν σε ισάριθμες νύχτες και στη συνέχεια ακολούθησε ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά για τη νέα σειρά - οι προηγούμενες προτάσεις ότι θα αντιπροσώπευε το τελευταίο βήμα της λύτρωσης του Tommy Shelby έχουν φαινομενικά ακυρωθεί από την πρόθεση του Steven Knight να δημιουργήσει μια ταινία Peaky Blinders. Σημαίνει επίσης ότι η έκτη σεζόν πιθανότατα δεν θα τελειώσει με τη χώρα να βρίσκεται στα πρόθυρα του πολέμου με τη Γερμανία, όπως είχε γίνει στο παρελθόν.

 

 
 

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η σειρά θα καλωσορίσει μερικά φρέσκα πρόσωπα, όπως ο πρωταγωνιστής του The Irishman, Stephan Graham και ο νεοφερμένος Conrad Khan του County Lines.

Ο Cillian Murphy έχει πολλά να πει, ο Ιρλανδός ηθοποιός μίλησε για τον καταστροφικό θάνατο της συμπρωταγωνίστριάς του, Helen McCrory, και πόσο δύσκολο ήταν να συνεχίσει την παράσταση ερήμην της.

Εμείς περιμένουμε πως και πως να τελειώσει ο μήνας και να απολαύσουμε τη έκτη σεζόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved