Η ταινία των Peaky Blinders έρχεται στην οθόνη μας το 2023

Δεν μας έφτασε η σειρά, θέλουμε κι άλλο…

Πλέον η έκτη σεζόν έχει τελειώσει με το post production και όλοι την περιμένουμε πως και πως, από την άλλη μόλις μάθαμε πως θα γυριστεί και κανονική ταινία το 2023.

Ο δημιουργός της σειράς της επιτυχημένης σειράς Peaky Blinders επιβεβαίωσε ότι η ταινία μεγάλου μήκους που θα κλείσει τη σειρά αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή το 2023. Αυτό είναι ένα εξαίσιο νέο για όλους τους τρελαμένους με τη σειρά που δεν χορταίνουν την συμμορία και τα καμώματα της.

Μαζί με αυτήν την αποκάλυψη, έχουν υπάρξει μερικές ενημερώσεις σχετικά με την επερχόμενη έκτη σεζόν της σειράς και το μέλλον πέρα ​​από την οικογένεια Shelby. Οι εξελίξεις στη σειρά θα είναι πολλές και συνταρακτικές όπως έχουν διαρρεύσει από φήμες.

 

 

Ο δημιουργός του Peaky Blinders, Steven Knight, επιβεβαίωσε την Πέμπτη μιλώντας σε περιοδικό κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου BFI στο Λονδίνο ότι η διαδικασία μοντάζ για την έκτη και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς βρετανικής σειράς έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία για να δούμε την πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν στις οθόνες μας.

 

 
 

Η σεζόν αυτή τη στιγμή αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2022. Πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε. 

Οι Peaky Blinders ξεκίνησαν το 2014 και ακολουθούν το αφεντικό της γνωστής συμμορίας Tommy Shelby, τον οποίο υποδύεται ο Cillian Murphy. Η σειρά αφηγείται την ιστορία της ανάπτυξης και της επέκτασης των Peaky Blinders και του ταξιδιού του Shelby σε έναν κόσμο τόσο επικίνδυνο όσο και η φιλοδοξία του.

 

 

 

Η σειρά έχει λάβει πολυάριθμες υποψηφιότητες για βραβεία και μάλιστα κέρδισε την Καλύτερη Δραματική Σειρά στα Βραβεία BAFTA το 2018.

Μετά από αυτό, ο Knight θα ξεκινήσει τις εργασίες για την ταινία μεγάλου μήκους που θα σηματοδοτήσει το τέλος της σειράς. Η ταινία θα περιλαμβάνει ένα τελείως διαφορετικό στόρι που όμως θα έχει τις βάσεις του στην αγαπημένη σειρά.

 

 
 

Επιβεβαιώθηκε επίσης από τον συγγραφέα ότι η παραγωγή της ταινίας μεγάλου μήκους θα ξεκινήσει το 2023. Μέχρι τότε όμως θα έχουμε τη σειρά οπότε δεν μας πειράζει να περιμένουμε λίγο.

Αυτό το χαρακτηριστικό πρόκειται να είναι ο τελικός προορισμός της ιστορίας της οικογένειας Shelby και της συμμορίας τους, αλλά είναι ακόμα λίγο μακριά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved