Για το promo της νέας σεζόν, η οικογένεια Shelby έρχεται κυριολεκτικά σπίτι των φανς ζητώντας ένα πράγμα: την αφοσίωσή τους.

Με αφορμή την έκτη σεζόν του πολυαναμενόμενου Peaky Blinders, οι παραγωγοί σκέφτηκαν κάτι αρκετά έξυπνο έτσι ώστε να ξεκινήσουν τον χαμό κάπως εντυπωσιακά. Και δεν έχουν άδικο. Όντως αυτό που σκέφτηκαν είναι…καλό.

 

 

Οι παραγωγοί του Peaky Blinders, λίγο πριν την προβολή της έκτης σεζόν έχουν ετοιμάσει έναν έξυπνο διαγωνισμό για τους φανς της σειράς. Ο διαγωνισμός μπαίνει κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι των φανς και τους λέει τι πρέπει να κάνουν, μόνο για την οικογένεια Shelby. Πολύ καλό ομολογουμένως!

 

 
 

Τι ακριβώς θα γίνει δηλαδή;

Η τηλεοπτική παραγωγή του BBC, που προβάλλεται και στο Netflix, επιστρέφει για μια τελευταία σεζόν φέτος και οι λάτρεις της σειράς έχουν τώρα την ευκαιρία να εκτελέσουν μια σειρά από εντολές από τους πρωταγωνιστές του «Peaky Blinders» ήδη από αυτήν την εβδομάδα.

Οι εντολές θα είναι για λίγους και μόνο οι εκλεκτοί θα καταφέρουν να τις φέρουν σε πέρας. Όλοι θα πρέπει να νιώσουν σαν να είναι μέλη της οικογένειας Shelby. Αυτός είναι και ο σκοπός του όλου διαγωνισμού.

 

 
 

Στο δια ταύτα…

Αυτή είναι η ανακοίνωση της παραγωγής του Peaky Blinders για τον διαγωνισμό:

«Για τον επόμενο μήνα θα σας δοθούν μια σειρά από εντολές που πρέπει να εκτελέσετε, καθεμία πιο απαιτητική από την προηγούμενη. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά θα ανταμειφθείτε πολύ για τις προσπάθειές σας» αναφέρει σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Πως τώρα να μην ενθουσιαστούμε εμείς με όλο αυτό το μυστήριο; Σχεδόν αδύνατον έτσι;

«Να περιμένετε την πρώτη σας οδηγία, την Τετάρτη στις 7:30 π.μ (ώρα Βρετανίας). Με εντολή των Peaky Blinders».

Πάμε λοιπόν αγαπητοί μου να δούμε ποιες θα είναι αυτές οι περιβόητες πλέον εντολές που θα δωθούν στους τρελαμένους της σειράς.

 

 

Τι πρέπει να ξέρουμε;

Μετά την εκτέλεση των εντολών οι φανς θα πρέπει να μπορέσουν να "ξεκλειδώσουν' την ανταμοιβή τους μέσω της σελίδας της σειράς στο Instagram, όπως διευκρινίζεται. Οπότε καλό είναι να ξεκινήσετε από τώρα τις προετοιμασίες σας.

 

 

Το Peaky Blinders γίνεται και κανονική ταινία

Ενώ η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση για τον Cillian Murphy και τους συμπρωταγωνιστές του, η ιστορία πρόκειται να συνεχιστεί στη μεγάλη οθόνη. Μετατίθεται δε, χρονικά στην εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και έπειτα. Με λίγα λόγια η σειρά ήταν τόσο καλή που αποφάσισαν να την κάνουν ταινία.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved