Φέτος είναι η χρονιά του Mr. Beast. Δεν θα πιστέψεις τι βγάζει...Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του.

Αν θέλεις πλέον να βγάλεις χρήματα πιο έξυπνα και πιο ανώδυνα (σχετικό είναι αυτό) τότε πρέπει να στραφείς φυσικά προς την αγορά του ίντερνετ. Εκεί παίζεται όλο το σοβαρό παιχνίδι των εκατομμυρίων και γιατί; Μα γιατί φυσικά όλοι βλέπουν YouTube. Ακόμη και οι γιαγιάδες ξέρουν να το χρησιμοποιούν, ακόμη και οι παππούδες μας το κοιτάνε από τα τηλέφωνα τους.

 

 
 

Τι έχει γίνει λοιπόν με την πρώτη θέση των YouTubers;

Ο 10χρονος reviewer παιχνιδιών Ryan Kaji βρισκόταν στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων creators του YouTube για δύο χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να αλλάξει αυτό. Σύμφωνα με το Forbes, την πρώτη θέση για το 2021 κατέλαβε ο 23χρονος Jimmy Donaldson, γνωστός ως MrBeast. Την τελευταία χρονιά ο MrBeast κατάφερε να παράγει πάνω από 10 δισεκατομμύρια views τα οποία του απέφεραν $54 εκατομμύρια.

Το όνομα του MrBeast έκανε τον γύρο του κόσμου τo 2021, χάρη στο video που δημιούργησε με το δικό του «Squid Game», στο οποίο ο νικητής πήρε 456.000 δολάρια. Μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες από τη στιγμή που ανέβηκε στo YouTube, ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια προβολές και κάπως έτσι όλοι άρχισαν να ψάχνουν ποιός είναι τελικά αυτός ο YouTuber και πού βρίσκει όλα αυτά τα χρήματα.

 

 
 

Περισσότερα νούμερα παρακαλώ...

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τον Jake Paul με $45 εκατομμύρια, στην τρίτη τον Markiplier με $38 εκατομμύρια στην τέταρτη τους Rhett and Link με $30 εκατομμύρια, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο παίκτης Minecraft, Nathan Graham, γνωστός ως Unspeakable με $28.5 εκατομμύρια.

 

 

Γιατί το YouTube είναι τόσο σημαντικό για τον κόσμο των επιχειρήσεων;

Το YouTube άνθισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς τα περισσότερα παραδοσιακά media δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν. Ταινίες καθυστέρησαν, σειρές άλλαξαν πρόγραμμα και video game κυκλοφορίες αναβλήθηκαν. Το 2021, το YouTube είχε 2.3 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ενώ 1 δισεκατομμύριο ώρες περιεχομένου καταναλώνονται στην πλατφόρμα κάθε μέρα.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved