Από τα Σεπόλια στην κορυφή του ΝΒΑ, ύστερα στο Λευκό Οίκο και πλέον στην ελίτ των αντρών από το Αμερικάνικο GQ. Και υπάρχει δρόμος ακόμα.

Ενδεχομένως μπροστά σε όλα του τα μέχρι στιγμής κατορθώματα να μην ακούγεται και τόσο λαμπερό, αναμφίβολα όμως να το να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους άντρες της χρονιάς είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τα καρφώματα, το δαχτυλίδι του ΝΒΑ, τη βόλτα στο Λευκό Οίκο είναι μέσα στους εκλεκτούς του GQ – κάθε χρόνο αναδεικνύει τους κορυφαίους άντρες της χρονιάς ανά κατηγορία- ως Αθλητής της Χρονιάς για το 2021.

Εδώ που τα λέμε το 2021 ήταν πραγματικά η χρονιά του.

 

 

Πέρα από τον αγαπημένο Giannis του ΝΒΑ, το εξώφυλλο της φετινής χρονιάς που ονομάζεται «The Year of the Brave» θα έχει και άλλους άντρες του παγκόσμιου star system, όπως ο Tom Holland και o Lil Nas.

 

 

Στους Αμερικανούς (και όχι μόνο) η ιστορία του Γιάνναρου αποτελεί  έμπνευση κάτι που αποτυπώνεται από τις ατάκες «σπάνιο χάρισμα», «έμπνευση» και «δεν το έβαλε ποτέ κάτω» δικαιολογούν την ανάδειξή του ανάμεσα στους κορυφαίους.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Ο ίδιος το ξέρει. Εμείς απλώς περιμένουμε για να υποκλιθούμε (πολλάκις).

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved