Γιατί δεν πρέπει να πεις ποτέ σε αεροσυνοδό πως είσαι μεθυσμένος;

Ακούγεται αστείο αλλά είναι πολύ σοβαρό.

Κι όμως μπορεί να δείχνουν πάντα καλοί και καλοντυμένοι, ανεκτικοί και υπομονετικοί, οι αεροσυνοδοί δεν θέλουν ποτέ να ακούσουν δύο λέξεις από το στόμα σου: «Είμαι μεθυσμένος». Μπορεί να ακούγεται γελοίο και τρελό αλλά όμως είναι η αλήθεια. Πρέπει να το ξέρεις να προσέξεις. Θα σου συστήναμε να μην πεις τίποτα.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να κάνει ξανά αρκετά ταξίδια, αφού μετά και τους αποκλεισμούς λόγω της πανδημίας, είναι κάτι που όλοι έχουν ανάγκη.

 

 

Πέρα όμως από όσα γνωρίζουμε, αξίζει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να τηρούν όσοι ταξιδεύουν με αεροπλάνο και δεν αναφερόμαστε στα γνωστά μέτρα λόγω κορονοϊού.

 

 
 

Φυσικά, οι περισσότεροι από εμάς τους γνωρίζουμε, αλλά συχνά ακούμε για διάφορες άσχημες ιστορίες κατά την διάρκεια πτήσεων.

Ναι το να πεις σε έναν αεροσυνοδό πως είσαι μεθυσμένος δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτό σου το λέμε σίγουρα. Γιατί όμως; Θα δεις πιο κάτω…

Έτσι κάποιες συμπεριφορές, εκτός από το γεγονός ότι θα μπορούσαν να μας φέρουν αντιμέτωπους με τον νόμο, θα μπορούσαν να κάνουν το ταξίδι άθλιο.

 

 
 

Σύμφωνα με ειδικούς, δύο είναι οι λέξεις που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στην αεροσυνοδό: «Είμαι μεθυσμένος».

Γιατί όμως δεν πρέπει να πεις ποτέ σε αεροσυνοδό πως είσαι μεθυσμένος;

Δες εδώ γιατί δεν πρέπει να πεις ποτέ πως είσαι μεθυσμένος στο αεροπλάνο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved