Να γιατί ο Keanu Reeves είναι ο πιο ευσυνείδητος ηθοποιός του Hollywood

Κι όμως κάθεται και βοηθάει τους τεχνικούς της ταινίας John Wick.

O Keanu Reeves δεν είναι ο κλασικός τύπος σταρ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα ταμπλόιντ και στο ίντερνετ. Σίγουρα δεν έχει κανέναν τουπέ (ενώ μάλλον θα έπρεπε μετά από τόσες καλές ταινίες και ρόλους) αλλά από την άλλη όχι μόνο δεν την έχει δει κάπως αλλά μάλιστα είναι ταπεινός και πολύ ευγενικός με όλους πάνω στο σετ.

 

 

Δεν είναι ο τυπικός αστέρας του Χόλιγουντ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν είναι καν ο λαμπερός σταρ και το στερεότυπο που έχουμε συνηθίσει. Ο Keanu Reeves είναι ένας απλό άνθρωπος με συναισθήματα και δείχνει κατανόηση για όλους.

 

 
 

Είναι ένας από εμάς παρά το γεγονός ότι εκατομμύρια κόσμος τον θαυμάζει μέσα από τις ταινίες του. Φυσικά μιλάμε για τον Keanu Reeves, ο οποίος πάμπολλες φορές στο παρελθόν είτε από ιστορίες είτε από συνεντεύξεις του έχει αποδείξει πως είναι το "καλό παιδί" του Χόλιγουντ ή τουλάχιστον ένα από αυτά.

 

 
 

Η κάμερα τον έπιασε να βοηθάει το συνεργείο του John Wick χωρίς φυσικά να είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Ποιος άλλος ηθοποιός θα έκανε κάτι τέτοιο; Κανείς δεν θα το σκεφτόταν καν μάλλον.

 

 

Η αλήθεια αυτή είναι. Κι όμως ο Keanu Reeves έκατσε και βοήθησε τους τεχνικούς της ταινίας να τελειώσουν λίγο πιο γρήγορα.

Αυτό πραγματικά δεν το έχουμε ξαναδεί.

Δες εδώ μερικούς από τους πιο καλούς ρόλους του Keanu Reeves:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved