Το Succession μόλις ανανεώθηκε από το HBO Max και για τέταρτη σεζόν

Η πολύ δυνατή σειρά θα μας κρατήσει σε αναμμένα κάρβουνα για λίγο ακόμη.

Το Succession είναι μία δυνατή σειρά που αφορά μία δυνατή οικογένεια που προσπαθεί να βρει τον διάδοχο της. Μία ιστορία πολύ έντονη με χαρακτήρες που σου μένουν στη μνήμη. Ναι το Succession είναι ένα από τα νέα μας κολλήματα.

Στην υπόθεση του Succession, ο Logan Roy, ένας μεγιστάνας των media βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας αλλά και της ζωής του και η οικογένεια του ονειρεύεται ήδη τη διαδοχή.

 

 

Η σειρά του ΗΒΟ που ακροβατεί ανάμεσα σε κάποιο δράμα του Σέξπηρ και την αληθινή ιστορία της οικογένειας του παντοκράτορα των media Ρούπερτ Μέρντοχ, διανύοντας αισίως τον τρίτο της κύκλο, θα επιστρέψει και για τέταρτη σεζόν. Αυτό αποκάλυψε τουλάχιστον η ιστοσελίδα The Deadline. 

 

 
 

Δημιουργός της βραβευμένης σειράς είναι ο Jesse Armstrong και το βασικό καστ αποτελείται από τους Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Rob Yang, J. Smith Cameron, Dagmara Dominczyk και Arian Moayed.

Η κίνηση δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου του γεγονότος ότι το οικογενειακό έπος προσέλκυσε περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια θεατές σε όλες τις πλατφόρμες στην πρεμιέρα του, σηματοδοτώντας την καλύτερη παράσταση βραδινής έναρξης από οποιαδήποτε πρωτότυπη σειρά από τότε που κυκλοφόρησε το HBO Max. 

 

 
 

Να καλά ακούσατε, η σειρά σπάει ταμεία παγκοσμίως κι αυτό πληρώνει. Οπότε σίγουρα συμφέρει την πλατφόρμα του HBO Max να ανανεώσει τη σεζόν.

Η σεζόν των εννέα επεισοδίων, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook και Kieran Culkin, επέστρεψε με 13% αύξηση στην τηλεθέαση από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. 

Δες εδώ στιγμές από τη σειρά: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved