Το Dune θα γίνει σειρά από το HBO και θα λέει την ιστορία πριν από την ταινία

Θα έχει τίτλο Dune: The Sisterhood.

Ο Dennis Villeneuve κατάφερε να πάρει τα βιβλία του θεού Frank Herbert και να τα κάνει μία αριστουργηματική ταινία η οποία σπάει τα ταμεία αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Ναι το Dune πάει να γίνει και σειρά η οποία θα βασίζεται ουσιαστικά στην ταινία.

Θα είναι prequel και θα γίνει για το HBO Max με σεναριογράφο, παραγωγό και showrunner την Diane Ademu-John, ενώ θα έχει τίτλο “Dune: The Sisterhood” και θα εστιάζει στην γυναικεία κοινότητα των Bene Gesserit.

 

 

 

Ακούγεται πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον έχει η Zandaya. Κάτι που επίσης ακούγεται promising.

Αυτό φυσικά μας χαροποιεί μιας και η ταινία πραγματικά μας άρεσε πολύ. Για να δούμε όμως αν όντως και η σειρά του HBO θα είναι το ίδιο καλή.

 

 
 

Θα δούμε όμως κι ένα sequel της ταινίας;

Από τη πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το remake του DUNE από τον Denis Villeneuve είχε ξεκαθαρίσει πως μια ταινία δεν αρκεί για να χωρέσει το επικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Frank Herbert. Αυτό φυσικά σημαίνει πως μάλλον θα έχουμε κι άλλη ταινία στα επόμενα χρόνια.

 

 
 

Πράγματι έτσι είναι καθώς ο Καναδός σκηνοθέτης αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GamesRadar πως ήδη γράφει το σενάριο του sequel, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί ακόμα το "πράσινο φως" για την παραγωγή του από την Warner Bros. Pictures.

Μέχρι τότε όμως πρέπει να χορτάσουμε με την prequel σειρά του HBO.

Δες εδώ σκηνές από την ταινία Dune:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved