O υπέροχος Jack πήρε και πάλι θέση πλάι LeBron και τον υπόλοιπο πάγκο.

Όλες οι ομάδες έχουν μια μασκότ ή μια περσόνα σήμα κατατεθέν. Για τους New York Knicks αυτός ο κάποιος είναι ο Spike Lee, για τους Raptors είναι Drake, για τους Clippers ήταν σχεδόν πάντα ο Billy Crystal. Αν θέλουμε όμως να βάλουμε έναν σταρ του παγκόσμιου star system σε αυτή την κατηγορία, τότε τα σχεδόν 50 χρόνια υπηρεσίας του φανατικού Laker, Jack Nicholson στο γήπεδο των λιμνανθρώπων, είναι ο απόλυτος celebrity που ταίριαξε περισσότερο από κανέναν στο ΝΒΑ.

 

 

Μέχρι πριν από μια δεκαετία τουλάχιστον ήσουν βέβαιος ότι στον πάγκο της ομάδας καθόταν πάντα ο Kobe Bryant, ο Nicholson και όλοι οι άλλοι έρχονταν και έφευγαν. Η θέση του πλάι στον πάγκο πρέπει να λάβει απόσυρση… καρέκλας (όπως έχουμε την απόσυρση φανέλας) μετά από τόσα χρόνια υπηρεσίας στο Staples Center.

Εδώ είναι σε φωτογραφίες από την περσινή πρώτη του επανεμφάνιση μετά από καιρό:

 

 

Τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι πως προβλήματα μνήμης από τα οποία ταλαιπωρείται ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τον έχουν κρατήσει μακριά από την αγαπημένη του συνήθεια πέρα από την ηθοποιία. Το 2013 ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το Hollywood, το γήπεδο όμως δεν είχε σκοπό να το ξεχάσει.

Στην πρεμιέρα λοιπόν του ΝΒΑ για τη σεζόν 2021-22, το Staples Center του Los Angeles γέμισε με αστέρες της showbiz (όπως ο Kevin Hart, η Adele και ο James Corden μεταξύ άλλων) αλλά η περσόνα του Nicholson ήταν αυτή που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα.

Δυστυχώς η ιδιαίτερη ενέργεια του Die Hard Laker δεν βοήθησε την ομάδα του φτάσει στη νίκη, ωστόσο και μόνο η επιστροφή του στο γήπεδο, προσέφερε αρκετά χαμόγελα σε όλους εκείνους που γνωρίζουν τι θα πει Nicholson για τους Los Angeles Lakers.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved