Squid Game: Κάπως έτσι θα είναι η δεύτερη σεζόν σύμφωνα με τους δημιουργούς

Ο δημιουργός της σειράς μας διαφωτίζει.

Το κορεάτικο "The Squid Game" αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Netflix. Κι όμως κανείς δεν το περίμενε, ούτε καν οι ίδιοι στην πλατφόρμα.

Μέσα σε μερικές μέρες "σκαρφάλωσε" στην κορυφή, χωρίς κανείς να φαίνεται ότι το περιμένει!

Λίγο καιρό πριν, ο δημιουργός της σειράς δε μπορούσε ούτε καν να διανοηθεί ότι θα προχωρήσει στο σχεδιασμό του δεύτερου κύκλου. Τώρα όμως γίνονται σχέδια για μία δεύτερη σεζόν.

 

 

Από ό,τι φαίνεται όμως άλλαξε γνώμη και το "πράσινο φως" δόθηκε για μια ακόμα σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε. O δημιουργός μας διαφωτίζει όμως πιο αναλυτικά.

 

 
 

Ο ίδιος σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως στη σκέψη και μόνο μιας 2ης σεζόν κουράζεται και πως δεν το έχει σκεφτεί λεπτομερώς.

Άλλωστε κανείς -ούτε και το Netflix- δεν περίμενε το "Παιχνίδι του Καλαμαριού" να αποτελέσει τέτοια διεθνή επιτυχία. Ο ίδιος ο δημιουργός λέει:

 

 
 

"Εάν μου δοθεί η ευκαιρία για μία ακόμη σεζόν αυτή θα εστίαζα στην ιστορία του Εκπροσώπου(Frontman) -ένας πρώην αστυνομικός που επιβλέπει το παιχνίδι. Νομίζω πως το θέμα με τους αστυνομικούς δεν υφίσταται μόνο στην Κορέα. Το βλέπω στις διεθνείς ειδήσεις. Αυτό ήταν ένα θέμα που ήθελα να θίξω. Ίσως στην Σεζόν 2 να το αναπτύξω περισσότερο."

Για να δούμε λοιπόν αν όντως η δεύτερη σεζόν θα εστιάζει εκεί. Περιμένουμε με αγωνία.

Δες εδώ στιγμές από το Squid Game:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved