To Netflix αναγκάζεται να κόψει σκηνές από το Squid Game

Πιο γρήγοροι στο editing κι από τον George Lucas στα Star Wars.

Ούτε βδομάδα δεν έχει κλείσει το νέο μεγάλο κόλλημα του Netflix και αναγκάστηκαν να ξαναμπούν στην αίθουσα του μοντάζ για αναγκαίες αλλαγές. Προφανώς και μιλάμε για την επίμαχη σκηνή όπου εμφανίζεται ένας τηλεφωνικός αριθμός. Η υπόθεση του Squid Game προφανώς και είναι εντελώς φανταστική, όμως ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός αριθμός είναι πέρα για πέρα αληθινός και ανήκει σε κάποια δυστυχή Κορεάτισσα.

 

 

Δυστυχής γιατί έχει δεχτεί κυριολεκτικά χιλιάδες τηλεφωνήματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και την ρωτάνε για το Squid Game ή απλά θέλουν να της πιάσουν κουβέντα. Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που του είναι σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιήσει το κινητό της αφού ή θα την παίρνει κάποιος τηλέφωνο ή δεν θα έχει μπαταρία. 

Προκειμένου να γλιτώσει τη γυναίκα από περεταίρω ταλαιπωρία, αλλά και δικαστικές περιπέτειες, το Netflix ανακοίνωσε μέσω εκπροσώπου στην Independent, ότι θα προχωρήσει σε εκτενές editing και θα αφαιρεθεί από παντού ο επίμαχος τηλεφωνικός αριθμός.

 

Σίγουρα όμως οι δικαστικές περιπέτειες δεν θα τελειώσουν τόσο σύντομα για το Netflix, αφού η τρομερή επιτυχία του Squid Game έχει και άλλες παράπλευρες απώλειες. Μια εταιρεία παροχής ίντερνετ στην Κορέα μήνυσε το Netflix επειδή κοντεύει να καταρρεύσει το δίκτυό της. Η SK Broadband θεωρεί πως το Netflix κάνει κατάχρηση του δικτύου της αφού με την πρεμιέρα του Squid Game η κίνηση στο δίκτυό της αυξήθηκε κατά 1,2 τρις bits. Στην αγωγή της η SK Broadband ζητάει περίπου 20 εκατομμύρια Ευρώ και στην περίπτωση που τα κερδίσει δεν νομίζουμε ότι θα στεναχωρηθούν και πολύ οι υπεύθυνοι του Netflix αν αναλογιστούμε το εκκωφαντικό μέγεθος της επιτυχίας του Squid Game.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved