Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ρόλοι του Hollywood όλων των εποχών

Τα ποσά είναι απλά αστρονομικά.

Είναι κάποιες ταινίες που έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων  και οι ρόλοι που έχουν μέσα στα σενάρια τους είναι επίσης ακριβοπληρωμένοι. Μερικοί από αυτούς τους ρόλους είναι πραγματικά τόσο καλά πληρωμένοι που όταν βλέπεις τα μηδενικά δεν το πιστεύεις.

Μερικοί από τους πιο εικονικούς ρόλους ανήκουν στην κατηγορία franchise, γεγονός που δίνει στους ηθοποιούς «πάτημα» να διεκδικήσουν και να εξασφαλίσουν υψηλότερη αμοιβή. Είναι ταινίες που έχουν πραγματικά συναρπάσει όλο τον κόσμο και θα μείνουν για πάντα κλασικές στον κινηματογράφο.

Δες εδώ μερικούς από τους πιο ακριβοπληρωμένους ρόλους στο σινεμά:

 

 

Για σκεφτείτε το. Θα μπορούσατε να φανταστείτε μια ταινία Ιντιάνα Τζόουνς χωρίς τον Χάρισον Φορντ, ή τους Πειρατές της Καραϊβικής χωρίς τον Τζόνι Ντεπ; Φυσικά και όχι. Αυτοί είναι ρόλοι που έχουν πληρωθεί πολύ ακριβά.

 

 
 

Αυτοί οι ηθοποιοί ενσωμάτωσαν πολύ καλά τους χαρακτήρες που έπαιξαν στις ταινίες, με τρόπο που κανείς άλλος δεν μπορεί. Και πληρώθηκαν εξαιρετικά καλά για αυτό. Είναι ρόλοι που οι αμοιβές τους ξεπερνάνε κατά πολύ τα εθνικά εισοδήματα μικρών χωρών.

 

 
 

Είναι γνωστό ότι το Χόλιγουντ παράγει μερικές από τις πιο ακριβές ταινίες με προϋπολογισμούς που αγγίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια.

Εδώ θα βρεις μερικούς από τους πιο ακριβοπληρωμένους ρόλους:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved