O Daniel Craig είναι κι επίσημα ο πιο ακριβοπληρωμένος star του Hollywood

Και μάλλον το αξίζει και με το παραπάνω.

Ποιος δεν έχει δει έστω και μία ταινία του; Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρεις τον Daniel Craig, μόνο και μόνο οι ρόλοι στο James Bond μπορούν να δικαιολογήσουν τα πάντα.

 

 

Ο βρετανός ηθοποιός που έχει βγάλει εκατομμύρια από τον ρόλο του στις ταινίες του James Bond, τώρα κερδίζει αρκετά περισσότερα από τους διάσημους συναδέλφους του χάρη στα σίκουελ της ταινίας «Knives Out».

 

 
 

Ναι είναι αλήθεια, οι ταινίες Knives Out ήταν μία τρομερή επένδυση για τον διάσημο ηθοποιό. Με αυτές τις ταινίες έβγαλε πολύ περισσότερα απ’ ότι με τα James Bond. Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά είναι αλήθεια.

 

 
 

Πανάκριβα εξαργυρώνει ο διάσημος ηθοποιός την επιτυχία του ως James Bond, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του 2021, σύμφωνα με το Variety. Δεν είναι όμως απορίας άξιο το πώς έφτασε εκεί μετά από τόσες επιτυχημένες ταινίες.

 

 
 

Η αμοιβή του από το Netflix για τις ταινίες του Ράιαν Τζόνσον «Knives Out 2» και «Knives Out 3» που έχει ήδη προγραμματιστεί,  πραγματικά προκαλούν δέος. Το νούμερο θα σε κάνει να κάτσεις στην καρέκλα σου για τα καλά γιατί μάλλον θα σε πιάσει ζαλάδα.

Μπες εδώ για να δεις ποια είναι η αμοιβή του Daniel Craig για τις ταινίες Knives Out:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved