Βγάλτους όλους νοκ άουτ με τα γάντια του Rocky Balboa

Τα αξεσουάρ του Italian Stallion βγαίνουν σε δημοπρασία, όπως και αρκετά ακόμα αντικείμενα του Stallone.

Όταν πριν από 4 περίπου δεκαετίες ο Stallone αντιμετώπιζε τον κινηματογραφικό Apollo Creed ούτε που περίμενε ότι θα δημιουργούσε ένα χαρακτήρα που θα έγραφε ιστορία στο Hollywood. Το franchise του Rocky Balboa ισούται με χρυσάφι καθώς ακόμα το η σειρά ταινιών συνεχίζεται, έστω και αν δεν είναι αυτός σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέραν όμως του franchise, τόνους χρυσού αξίζουν και τα αξεσουάρ που έχει χρησιμοποιήσει ο «Sly» ανά τα χρόνια για τα γύρισματα του πιο εμφατικού ρόλου στην καριέρα του.

 

Εκτός βέβαια και αν θεωρείς ότι περισσότερο ταιριάζει στον John Rambo.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο οίκος Julien’s Auctions θα διεξάγει μια τεράστια δημοπρασία στις 5 Δεκεμβρίου και θα την ονομάσει Property from the Life and Career of Sylvester Stallone.

Όπως γίνεται κατανοητό αυτή θα αφορά σημαντικά αντικείμενα και κειμήλια του Sylvester Stallone, όπως τα εμφατικά κόκκινα γάντια του, μέχρι και σημειωματάρια από τις τέσσερις πρώτες ταινίες του Rocky. Μαζί με αυτά, χώρο στη δημοπρασία θα έχει και ο Rambo, καθώς θα βγει στο «σφυρί» και η κορδέλα που φορούσε στην τρίτη ταινία.

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ τι άλλο αντικείμενο θα βγει στο σφυρί από τη συγκεκριμένη δημοπρασία, η οποία συνολικά αναμένεται να αποφέρει στο Stallone γύρω στα 1.5 εκατομμύρια δολάρια.

 

Rocky Balboa Moments


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved