Ο Michael K. Williams θα συνεχίσει τις «κακοτοπιές» από τον παράδεισο

Ο πρωταγωνιστής του The Wire έφυγε ξαφνικα σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ένας από τους πιο διάσημους πρωταγωνιστές των σειρών που είδαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, The Wire και Lovecraft Country, ο γνωστός σε όλους Michael K. Williams, πέθανε σε ηλικία 54 ετών.

 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Οι αστυνομικές αρχές που ερεύνησαν το χώρο κάνουν λόγο για θάνατο που προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση για να οριστικοποιηθούν τα αίτια.

 

 
 

Ο Michael K. Williams άφησε το στίγμα του στην τηλεόραση με το ρόλο του ως Omar Little στο ‘The Wire’. Αν και η σειρά ουδέποτε σάρωσε βραβεία, θεωρείται από τις κορυφαίες στην τηλεοπτική ιστορία, με το χαρακτήρα του ηθοποιού να είναι από τους πλέον ξεχωριστούς και γνωστούς.

 

 
 

Ένας ακόμη εμβληματικός του ρόλος ήταν αυτός στη δραματική σειρά του HBO, "Boardwalk Empire" παίζοντας τον λαθρέμπορο ποτών ονόματι Chalky White πλάι στον Steve Buscemi.

Ο Michael K. Williams εμφανίστηκε επίσης σε υποστηρικτικούς ρόλους σε πολυάριθμες ταινίες και σειρές, από τα ‘Gone Baby Gone’ και ’12 Years a Slave’ μέχρι τα ‘Community’ και ‘Hap and Leonard’.

Αν και ποτέ δεν κατάφερε να κάνει κάτι μεγαλύτερο στο Χόλυγουντ, η καριέρα του στην τηλεόραση ήταν χαρακτηριστική και επηρέασε πολλούς νέους ηθοποιούς.

πηγή

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved