La Casa De Papel: Τι θα δούμε στην 5η σεζόν της διάσημης σειράς

Μερικά hints για το τι μας επιφυλάσσει ίσως η καλύτερη σειρά του Netflix.

Το «La Casa de papel» βγήκε στην ισπανική τηλεόραση για πρώτη φορά το 2017. Από τότε όμως που το πήρε το Netflix κάπως η σειρά πήρε άλλο δρόμο.

Τα νούμερα τηλεθέασης έπεφταν από επεισόδιο σε επεισόδιο κι όλοι ετοιμάζονταν να πάνε σπιτάκια τους αφού η πιθανότητα συνέχειας της σειράς φάνταζε ως το πλέον ευφάνταστο σενάριο. Όλα άλλαξαν όταν το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα.

 

 
 

Η τηλεθέαση στις υπόλοιπες χώρες χτύπησε κορυφή μετατρέποντας το «Money heist» ή «Τέλεια ληστεία» όπως παίχτηκε στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία επηρεάζοντας όχι μόνο την ποπ κουλτούρα αλλά και τις ζωές μας.

Διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix έγινε η 5η και τελευταία σεζόν του La Casa De Papel (Η Τέλεια Ληστεία) και συγκεκριμένα το Α' Μέρος που απαρτίζεται από 5 επεισόδια. Είμαστε με λίγα λόγια έτοιμοι να κάνουμε λίγο ακόμη binge watching στο Netflix.

 

 
 

Από τις 10 το πρωί η συμμορία του Καθηγητή επιστρέφει στις οθόνες μας για την πιο καταιγιστική σεζόν όλων αφού για πρώτη φορά δεν έχουν σχέδιο απόδρασης και ανοίγουν πόλεμο με τον ισπανικό στρατό, καθώς βρίσκονται πάνω από 100 ώρες κλεισμένοι στην Τράπεζα της Ισπανίας.

ΜΕ λίγο λόγια κόλαση επί της Γης και όλοι μας να είμαστε κολλημένοι στην οθόνη για να δούμε τι θα γίνει στην 5η σεζόν.

Δες εδώ στιγμιότυπα από τη διάσημη σειρά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved