Τύπος κατατάχθηκε στο Ναυτικό για να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη

Λογικά θα δοκίμασε και στην Αεροπορία πρώτα, αλλά αντί για αεροπλάνο, τον έβαλαν στο Γραφείο Ενημερώσεως μαζί με τον Σμήναρχο Κάκαλο.

Μέχρι τώρα ξέραμε αυτούς που κατατάσσονται στο Ναυτικό για τον συνδυασμό που προσφέρει η προάσπιση της πατρίδας με τη θαλασσινή περιπέτεια, αλλα και για εκείνους που το προτιμούν για τη θητεία τους επειδή είναι πιο εύκολη. Πλέον έχουμε τον πρωταθλητή του κινήτρου, έναν Αμερικανό ναύτη flat earther που θέλησε να συλλέξει στοιχεία που θα αποδείκνυαν τη θεωρία της επίπεδης Γης. 

 

 

Την ιστορία του αποκάλυψε στο reddit ένας συνάδελφός του ο οποίος πρόσεξε ότι από την αρχή που πάτησε το πόδι του πάνω σε πολεμικό πλοίο, η συμπεριφορά του ήταν μάλλον περίεργη. Έδειχνε παράλογα μεγάλο ενδιαφέρον για τα στοιχεία κίνησης του πλοίου. Κατέγραφε όλες τις κινήσεις αναλυτικά, τη ταχύτητα πλου κλπ. Όπως ήταν λογικό η συμπεριφορά του κίνησε αμέσως διάφορες υποψίες και δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον θεώρησαν ύποπτο ακόμα και για κατασκοπεία. 

 

 

Μετά από ερωτήσεις και τις απαραίτητες εξηγήσεις εκμυστηρεύτηκε πως πίστευε στη θεωρία της επίπεδης Γης και ο λόγος που κατατάχθηκε στο Ναυτικό δεν ήταν άλλος από το να μαζέψει αποδείξεις για να τις τρίψει στη μούρη όσων πιστεύουν πως η Γη είναι σφαίρα. 

 

 

Η συλλογή ακράδαντων αποδείξεων έλαβε πρόωρο τέλος όταν σε ταξίδι με άλλα πλοία σε σχηματισμό, ένας υπαξιωματικός του έδωσε τα κιάλια του για να παρακολουθήσει την πορεία ενός πλοίου το οποίο απομακρυνόταν στον ορίζοντα. Όταν αυτό άρχισε να χάνεται και τελικά εξαφανίστηκε από το οπτικό του πεδίο λόγω της καμπυλότητας της Γης έχασε κάθε πίστη στη θεωρία του. 

 

 

Η απογοήτευση του φερέλπιδος ναύτη δεν περιορίστηκε στο γκρέμισμα της κοσμοθεωρίας τους, αλλά και στο γεγονός ότι δεν μπορούσε να εγκαταλείψει το Ναυτικό μετά το τέλος της έρευνάς του. Η κατάταξη στο Αμερικάνικο Ναυτικό συνοδεύεται με τετραετή υποχρεωτική παραμονή σε αυτό, μια δυσάρεστη συνθήκη αν δεν έχεις κάποιο κίνητρο παραμονής στην υπηρεσία. Ελπίζουμε μόνο να μην προσπάθησε να γεμίσει το ερευνητικό κενό που ένιωσε με ψάξιμο για το Κράκεν.           



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved