Νέο trailer Dune: Η πιο αναμενόμενη sci-fi ταινία της χρονιάς δίνει μαθήματα ύφους

To προσωπικό στοίχημα του σκηνοθέτη αρχίζει να αποδίδει.

Το Dune γίνεται ταινία κι εμείς απλά υποκλινόμαστε άλλη μία φορά που θα έχουμε την τύχη να βιώσουμε αυτή την εμπειρία.

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, το DUNE αναμένεται επιτέλους στους κινηματογράφους στις 22 Οκτωβρίου παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 14 Οκτωβρίου σύμφωνα με την εταιρία διανομής Tanweer.

 

 

Το νέο trailer του DUNE είναι εδώ και η Warner Bros. έχει στα χέρια της την πιο αναμενόμενη sci-fi ταινία του 2021, η οποία δείχνει φαντασμαγορικά πως πάει για θρίαμβο στο Box office.

 

 
 

Η σκηνοθεσία και το όραμα του Denis Villeneuve, σκηνοθέτη των "Blade Runner 2049" και "Arrival", που βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία του Frank Herbert, δίνει ρέστα όπως θα διαπιστώσετε στο trailer που έχει χορταστική διάρκεια άνω των 3 λεπτών.

Ένα προσωπικό-στοίχημα για τον σκηνοθέτη του: το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, με ένα διαστημικό καστ (Τίμοθι Σαλαμέ, Οσκαρ Αϊζακ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Ζεντάγια, Τζέισον Μομόα) θα έρθει να αναμετρηθεί με όλους όσους έχουν επιχειρήσει (ανάμεσά τους φυσικά ο Ντέιβιντ Λιντς αλλά και Αλεχάντρο Χοδορόφσκι) να μεταφέρουν την ομότιτλη σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του Φρανκ Χέρμπερτ στην μεγάλη οθόνη.

Εκείνος το τόλμησε, με σενάριο που συνυπογράφει με τους Ερικ Ροθ («The Curious Case of Benjamin Button») και Τζον Σπέιτς («Passengers»).

Δες εδώ σκηνές από την ταινία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved