Οι νέες αφίσες του Dune μας προετοιμάζουν για το έπος που έρχεται

Τον Οκτώβριο η νέα ταινία του Denis Villeneuve έρχεται να τα σαρώσει όλα.

Ποιος δεν θέλει να δει την απίστευτη παραγωγή της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Denis Villeneuve ο οποίος είχε εκείνο το τρομερό βίτσιο να κάτσει να γυρίσει ίσως μία από τις πιο δύσκολες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας;

 

 

Ναι το είχε προσπαθήσει και ο Λιντς κάποτε αλλά το αποτέλεσμα ήταν κάπως άστοχο. Τώρα οι απαιτήσεις έχουν ανέβει από τους φαν των βιβλίων και όλοι έχουνε σκάσει από αγωνία περιμένοντας να βγει η νέα ταινία τον Οκτώβριο.

 

 
 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη το Dune διηγείται την ιστορία του χαρισματικού νεαρού Paul Atreides, ο οποίος γεννιέται με ένα πεπρωμένο πέρα από κάθε φαντασία του. Θα ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να διασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και των ανθρώπων του. Με τις μεγάλες δυνάμεις να παρασύρονται σε μια ανελέητη σύγκρουση για το Spice του πλανήτη Arrakis, την πιο πολύτιμη ουσία που υπάρχει και μπορεί να ξεκλειδώσει τις εξαιρετικές ικανότητες της ανθρωπότητας, μόνο αυτοί που θα δαμάσουν τον φόβο τους θα επιβιώσουν.

 

Το βιβλίο του Frank Herbert έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και τώρα ήρθε η στιγμή να δει μία ταινία ισάξια του. Οι νέες αφίσες που κυκλοφόρησαν είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Για κάθε βασικό χαρακτήρα έχουμε και μία νέα αφίσα.

Ο Timothée Chalamet υποδύεται τον πρωταγωνιστή Paul Atreides και εκτός αυτού, συμμετέχει ένα υπέρλαμπρο cast ηθοποιών με τους: Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides), Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Josh Brolin (Gurney Halleck), Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya (Chani), Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa (Duncan Idaho) και ο Javier Bardem.

Εμείς απλά περιμένουμε με αγωνία να δούμε την ταινία.

Δες εδώ μερικά στιγμιότυπα από την ταινία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved