Dune: Το μούσι του Oscar Isaac είναι ατόφιο science fiction

Αν βγήκες έτσι απ’ την καραντίνα, είσαι σωστός.

Το μούσι του Oscar Isaac που πρωταγωνιστεί στην καινούρια ταινία της σειράς επιστημονικής φαντασίας Dune είναι σαν τον φυσικό φράχτη του Παραδείσου.

Μοιάζει να ‘ναι το νόθο παιδί ενός μαύρου Chow Chow που πήγε στο κρεβάτι μ’ έναν κεραυνό.  

Είναι λες και τα μαύρα σύννεφα της καταιγίδας να κάνουν γιόγκα μπροστά σου.

Λες και το φεγγάρι έριξε όλο το αλατοπίπερο του πάνω στους ανταριασμένους ωκεανούς της Γης.

Αυτό είναι το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Christopher Nolan, Tenet.

 

Το μούσι αυτό είναι τόσο παντοδύναμο που ούτε καν αυτή η πανοπλία από το Dune μπορεί να το μεταφέρει και να το πλαισιώσει όσο καλά θα του άξιζε στ’ αλήθεια.

Όλα είναι λίγα γι’ αυτό το ΜΟΥΣΙ.

Είναι λες και κάθε τρίχα από το γένι αυτό είναι έτοιμο να αποκτήσει απογόνους με το χώμα που πάτησαν όλοι οι μεγάλοι άνδρες της Ιστορίας.

Αυτό το μούσι είναι ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ και αυτοκρατορικό.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την καινούρια ταινία του Denis Villeneuve, Dune, έσκασαν σαν αστραπή στο ίντερνετ, και τα μάτια μας άνοιξαν ξανά στην τέχνη της τρίχας του προσώπου.

 

Ο Oscar Isaac θα υποδυθεί τον Duke Leto Atreides, τον πατέρα του Timothée Chalamet, δηλαδή του Paul Atreides. Φυσικά ο μικρός Timmy δεν θα έχει μούσι σαν του πατέρα του.

Και η αποκάλυψη δεν μπορούσε να έρθει καλύτερη ώρα μιας και όλος ο κόσμος σχεδόν είναι ακόμη σε καραντίνα και το να πάρεις έμπνευση από ένα τέτοιο αριστουργηματικό μούσι είναι κάτι το θεμιτό.

Αλλά που οφείλεται η ομορφιά αυτού του γενιού;

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να καταλάβεις τι θα χρειαστείς για να το αποκτήσεις άμεσα και να γίνεις κι εσύ ισάξιος ενός Duke Leto Atreides:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved